Γιουβέντους: Έτοιμη να πυροδοτήσει την «βόμβα» Βλάχοβιτς

Γιουβέντους: Έτοιμη να πυροδοτήσει την «βόμβα» Βλάχοβιτς

Η Γιουβέντους έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, με το μόνο που απομένει πια για την ολοκλήρωση του deal είναι η συγκατάθεση της Φιορεντίνα.

Γιουβέντους και Άρσεναλ ήταν οι δύο πιο επικρατέστεροι σταθμοί για να συνεχίσει την καριέρα του το μεγάλο αστέρι της Φιορεντίνα Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, οι «μπιανκονέρι» είναι αυτή που κερδίζουν την «μάχη» με τον 21χρονο Σέρβο να μην δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίση στην Αγγλία.

Σύμφωνα με τα εν λόγο δημοσιεύματα Βλάχοβιτς και Γιουβέντους ήρθαν σε συμφωνία την προηγούμενη εβδομάδα, και το μόνο που απομένει πλέον για να γίνει κάτοικος Τορίνου είναι το «οκ» των βιόλα. Ωστόσο κάπου εδώ αρχίζουν τα εμπόδια για την ομάδα του Αλέγκρι, καθώς οι ιθύνοντες της Φιορεντίνα έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Φλωρεντίας, αξιώνουν ένα ποσό τις τάξεως των 70 εκατομμυριών ευρών, ώστε να παραχωρήσουν τον νεαρό wonderkid. Αυτό το ποσό αποτελεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της «Μεγάλης Κυρίας» για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους.

Αυτό σημαίνει πως αν η Γιούβε δώσει αυτό το πόσο, τότε δεν θα μπορεί να πάρει άλλους παίκτες το καλοκαίρι εκτός και αν πουλήσει κάποιον.

Οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι σημαντικές, με το σίγουρο πάντως να είναι πως θα έχουμε ένα σκληρό πόκερ ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ