Σαλερνιτάνα – Σπέτσια 2-2

Σαλερνιτάνα – Σπέτσια 2-2

Η Σαλερνιτάνα αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Σπέτσια (2-2) για την 24η αγωνιστική της Serie A, με τον Ντανιέλε Βέρντε να βρίσκει δίχτυα με πέναλτι και τον Δημήτρη Νικολάου να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο - Βασικός για τη Σαλερνιτάνα ο Γρηγόρης Κάστανος.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα με τη Σπέτσια στο Σαλέρνο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (2-2) για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν ως βασικό τον Γρηγόρη Κάστανο (αντικαταστάθηκε στο 65′), πήραν το προβάδισμα στο 3′ με τον Βέρντι, αλλά ο Μανάι ισοφάρισε στο 12′ με πέναλτι.

Ο Βέρντι σκόραρε ξανά στο 16′ για το 2-1 της Σαλερνιτάνα, αλλά η Σπέτσια απάντησε ξανά με πέναλτι, αυτή τη φορά του Ντανιέλε Βέρντε, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 30′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Νικολάου αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο με τη Σπέτσια.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Σέπε, Μοτσόκι (83’Γκιέμπερ), Ντραγκουσίν, Φάσιο, Ρανιέρι, Κουλιμπαλί, Ραντοβάνοβιτς, Κάστανος (65’Περότι), Ριμπερί (76’Μικαέλ), Βέρντι (65’Μπόχινεν), Μουσέ (46’Nτούριτς).

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Αμιάν, Ερλίτς, Νικολάου, Ρέκα, Κλβιόρ, Σάλα (68’Ενγκουαλάμπα), Γκιάσι, Μαγκιόρε, Βέρντε (68’Αγκουντέλο), Μανάι (76’Εμπαλά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ