Bαριές καμπάνες για Ανιέλι και Ντε Λαουρέντις εισηγήθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας

Bαριές καμπάνες για Ανιέλι και Ντε Λαουρέντις εισηγήθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας

Η δίκη για την παρουσίαση "πλασματικών" κεφαλαιακών κερδών ξεκίνησε σήμερα(12/4), με τον εισαγγελέα να εισηγείται βαριές καμπάνες για τους Αντρέα Ανιέλι της Γιουβέντους και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, της Νάπολι.

Η δική για την παρουσίαση των πλασματικών κεφαλαιακών κερδών (ψευδή λογιστικά στοιχεία) στο ιταλικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε σήμερα (12/04) στη Ρώμη. Μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται έντεκα σύλλογοι της Serie A, ανάμεσα τους και η Γιουβέντους με την Νάπολι.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 16 μήνες και 10 μέρες, καθώς κατηγορείται για 32 υποθέσεις συμβολαίων που εμφάνιζε παραφουσκωμένα ποσά. Για τον ισχυρό άνδρα της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ο εισαγγελέας ζήτησε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 12 μήνες.

Μάλιστα το ίδιο αίτημα κατατέθηκε και για τους Νέντβεντ και Αριβαμπένε για οκτώ μήνες, ενώ για τον Τσερουμπίνι το ίδιο αίτημα κατατέθηκε για έξι μήνες. Επίσης η Γιουβέντους κινδυνεύει και με πρόστιμο ύψους 800 χιλιάδων ευρώ.

Όσον αφορά τώρα τους ιθύνοντες της Νάπολι, ο αθλητικός εισαγγελέας  για τον Ντε Λαουρέντις, ζήτησε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για έντεκα μήνες και δέκα για τη σύζυγό του, ενώ την ίδια ποινή ζήτησε και για τα παιδιά τους.

Τέλος στο συγκεκριμένο σκάνδαλο εμπλέκονται και οι  Πάρμα, Έμπολι και Τζένοα. Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, με την απόφαση να βγαίνει μετά το Πάσχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ