Λάτσιο – Μίλαν 1-2: Ανατροπή τίτλου στο «Ολίμπικο» και κορυφή

Λάτσιο – Μίλαν 1-2: Ανατροπή τίτλου στο «Ολίμπικο» και κορυφή

Μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μίλαν φάνηκε πως θα κάνει ακόμα ένα δώρο στην Ίντερ, αλλά τότε εμφανίστηκε ο Τονάλι που της έδωσε τη νίκη με ανατροπή (1-2) κόντρα στη Λάτσιο και την έστειλε στην κορυφή.

Η Λάτσιο μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ιμόμπιλε, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τη Μίλαν, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις με τον Τονάλι και φεύγει με το διπλό από το «Ολίμπικο».

Πλέον η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά από 34 αγώνες έχει 74 βαθμούς, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ίντερ, η οποία απέχει μόλις 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Μιλανέζους.

Η Λάτσιο ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και μόλις στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος μετά τη σέντρα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και αφού νίκησε όλους τους αμυντικούς έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Aπό εκεί και πέρα η Μίλαν προσπάθησε να συνέλθει από το αρχικό σοκ και έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα της Λάτσιο προκειμένου να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Οι Ζιρού, Λέαο, Τονάλι και Ερναντέζ δεν μπορέσαν σε καμία από τις ευκαιρίες τους να ισοφαρίσουν και έτσι η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Λάτσιο προηγούμενη με 1-0.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Μίλαν βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει την αναμέτρηση με τον Ζιρού, όταν μετά από ένα γύρισμα του Λεάο από τα αριστερά ο Γάλλος επιθετικός με μια προβολή έκανε το 1-1 για την ομάδα του. Μετά την ισοφάριση η Μίλαν ανέβασε ακόμα περισσότερο τον ρυθμό της και στο 6ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μεσίας να κάνει την ανατροπή.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα τόσο στο 84ο λεπτό, όσο και στο 85ο λεπτό οι προσπάθειες των παικτών της Μίλαν σταματούσαν πάνω στον εξαιρετικό Στρακόσια. Όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις όμως, καθώς ο τερματοφύλακας της Λάτσιο δεν είχε απάντηση στον Τονάλι.

Ο Ρέμπιτς έκανε το γέμισμα, ο Ατσέρμπι δεν κατάφερε να απομακρύνει, ο Ιμπραΐμοβιτς γύρισε με τη μία στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Τονάλι έκανε το κοντρόλ, για να νικήσει τον Στρακόσα και να κάνει το 2-1 για τη Μίλαν που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Λάτσαρι (80′ Φελίπε), Πάτρικ (80′ Χισάι), Ατσέρμπι, Ράντου (63′ Μάρουσιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (61′ Κατάλντι), Αλμπέρτο (60′ Μπάσιτς, Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κεσιέ, Μεσίας (70′ Κρούνιτς), Ντίαθ (68′ Ιμπραχίμοβιτς), Λεάο, Ζιρού (68′ Ρέμπιτς)

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ