Νάπολι: Ο Σπαλέτι επιβεβαίωσε την φυγή Μέρτενς (Vid)

Νάπολι: Ο Σπαλέτι επιβεβαίωσε την φυγή Μέρτενς (Vid)

Η Νάπολι ξεκίνησε την προετοιμασία της με αρκετές απουσίες, καθώς μετά την αποχώρηση των Ινσίνιε και Κουλιμπαλί, ο Σπαλέτι είπε πως φεύγει και ο Μέρτενς

Η Νάπολι πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά τερματίζοντας στην τρίτη θέση, και πήρε έτσι το εισιτήριο για το Champions league. Μάλιστα διεκδικούσε για μεγάλο διάστημα και το πρωτάθλημα.

Οι Ατζούρι ξεκινάνε τη νέα σεζόν μετρώντας αποχωρήσεις. Μετά από αυτές των Ινσίνιε και Κουλιμπαλί, προστίθεται άλλη μια. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως ο Μέρτενς βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που από του χρόνου δεν θα είναι Παρτενοπέι.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρτίνς είναι πλέον σίγουρος: Εκεί θα «χτυπήσει» την Μακάμπι…

Οι δηλώσεις του Σπαλέτι:

«Κάποιοι παίκτες έφυγαν και παίρνουν πράγματα μαζί τους, όπως οι Οσπίνα, Γκουλάμ, Κουλιμπαλί, Μέρτενς, Ινσίνιε. Έρχονται όμως άλλοι και φέρνουν μαζί τους ενθουσιασμό

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που δεν αντέχουμε να χάσουμε όμως είναι την υποστήριξή σας και τον ενθουσιασμό σας, επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αντικατασταθεί και δεν μπορεί να αγοραστεί.

Ας μείνουμε ενωμένοι λοιπόν, εμπρός Νάπολι».

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας, οι Κουλιμπαλί και Μέρτενς αποθεώθηκαν απο τους φιλάθλους, ενώ αποδοκιμάστηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ