Αλέγκρι: «Υποχρέωσή μας το σκουντέτο»

Αλέγκρι: «Υποχρέωσή μας το σκουντέτο»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία έδειξε φανερά ικανοποιημένος με τις νέες μεταγραφές, ενώ δήλωσε πως είναι υποχρέωση το σκουντέτο για τη Γιουβέντους.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, βρίσκεται μαζί με την Γιουβέντους στις ΗΠΑ, για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, όπου και πραγματοποίησε την πρώτη του συνέντευξη.

Ο Ιταλός δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι άκρως εντυπωσιασμένος με τις νέες προσθήκες της «μεγάλης κυρίας», μένοντας έκπληκτος, με τους Πογκμπά και Ντι Μαρία.

Ακόμα, είπε πως η  Γιουβέντους έμεινε χωρίς τίτλο μετά από δέκα χρόνια, καθώς την περασμένη χρονιά δεν κατέκτησε κάτι, ενώ τόνισε πως είναι υποχρέωση όλων το σκουντέτο τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Τα πλάνα τα Αλμέιδα για το δίωρο τεστ με τη Φόλενταμ – Βασικός ο Πινέδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέγκρι:

« Η Γιουβέντους όπως πάντα αρχίζει τη σεζόν έχοντας ως αποστολή να πετύχει όλους τους στόχους, φέτος μάλιστα ήρθαν σημαντικοί παίκτες, κάποιοι έμπειροι και κάποιοι άλλοι νεότεροι.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά μας να και έχουμε μία καλή βάση για αφετηρία. Έχοντας μείνει για έναν χρόνο χωρίς τρόπαια, για πρώτη φορά μέσα σε δέκα χρόνια, έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Αλέγκρι, για να προσθέσει:

«Οι Ντι Μαρία και Πογκμπά είναι εκπληκτικοί, έχουμε επίσης έναν νεαρό παίκτη όπως τον Γκάτι αλλά και άλλους νεαρούς παίκτες που πρέπει να αξιολογήσω.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την έλευση του Μπρέμερ, είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και με τα χαρακτηριστικά που ψάχναμε. Δεν υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες αυτού του επιπέδου και η διοίκηση ήταν ικανότητα που αντικατέστησε άμεσα τον Ντε Λιχτ.

Είμαι ευχαριστημένος, όμως τώρα αρχίζουν τα παιχνίδια και μας μένει μόνο ένας μήνας για την έναρξη της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ