Σαλερνιτάνα – Ρόμα 0-1: Με το… δεξί οι «τζιαλορόσι»

Σαλερνιτάνα – Ρόμα 0-1: Με το… δεξί οι «τζιαλορόσι»

Χάρη σε ένα γκολ του Κριστάντε η Ρόμα έφυγε με διπλό (0-1) από την έδρα της Σαλερνιτάνα και ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Serie A. Νίκη και για τη Σπέτσια κόντρα στην Έμπολι.

Ιδανικό… ποδαρικό έκανε η Ρόμα στη Serie A. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Σαλερνιτάνα και ξεκίνησε με νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Ο Κριστάντε το γκολ που έκρινε το ματς, ντεμπούτο για Ντιμπάλα που είχε και δοκάρι.

Η Ρόμα ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ζανιόλο για να σκοράρει. Τελικά το γκολ ήρθε στο 33′ με διαγώνιο σουτ του Κριστάντε κι ενώ στο 44′ ο Ντιμπάλα έφτασε πολύ κοντά στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Όλο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ – Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς όρους, «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι»

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν αλλαγή και έκαναν επίσης ντεμπούτο για τους Ρωμαίους οι Βαϊνάλντουμ και Μάτιτς, με το σκορ να μην αλλάζει αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσουν το παιχνίδι.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Ζέπε, Φάτσιο, Γκιομπέρ, Ματσόκι (62’ Σάμπια), Μπρον, Καντρέβα, Φιλένα, Κάστανος (53’ Ριμπερί), Κουλιμπαλί, Μπονατσόλι, Μποτάιμ (62’ Βαλέντσια).

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σπινατσόλα, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Τζανιόλο (78’ Βαϊνάλντουμ), Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα (88’ Ελ Σαράουι), Έιμπραχαμ (68’ Μάτιτς).

Στο άλλο βραδινό ματς, η Σπέτσια πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Έμπολι χάρη σε γκολ του Ενζολά στο 36′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ