Κίνδυνος για τη Βερόνα – Έρευνα για ρατσιστικά συνθήματα κατά του Όσιμεν

Κίνδυνος για τη Βερόνα – Έρευνα για ρατσιστικά συνθήματα κατά του Όσιμεν

Η Βερόνα κινδυνεύει να έρθει αντιμέτωπη με βαριά ποινή λόγω ρατσιστικών συνθημάτων που φώναξαν οπαδοί της κατά του Βίκτορ Όσιμεν στο ματς με τη Νάπολι.

Με τιμωρία κινδυνεύει η Βερόνα, λόγω ρατσιστικών συνθημάτων που φώναξαν οπαδοί της, με «αποδέκτη» τον Βίκτορ Όσιμεν, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας με τη Νάπολι, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Serie A.

Διαβάστε επίσης: Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μοντέρο – «Σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του» (pics & vid)

Η ιταλική λίγκα ανακοίνωσε ότι ξεκινά έρευνα για την υπόθεση, ενώ παράλληλα στη Βερόνα επιβλήθηκε ήδη ξεχωριστό πρόστιμο 12.000 ευρώ, για προσβλητικά συνθήματα τοπικιστικού χαρακτήρα, που αφορούσαν τους οπαδούς των «παρτενοπέι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όσιμεν, αλλά και ο τότε συμπαίκτης του, Καλιντού Κουλιμπαλί (που πλέον αγωνίζεται στην Τσέλσι), είχαν πέσει θύματα ανάλογης συμπεριφοράς και στο περσινό ματς των δύο ομάδων. Τότε, η Βερόνα υποχρεώθηκε να κλείσει για ένα παιχνίδι το πέταλο που φιλοξενούνται οι φανατικοί οπαδοί της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ