Έμπολι – Τορίνο 2-2: Έδειξε χαρακτήρα η «γκρανάτα»

Έμπολι – Τορίνο 2-2: Έδειξε χαρακτήρα η «γκρανάτα»

Αν και έχανε με 2-0 ως το 82ο λεπτό στην έδρα της Έμπολι, η Τορίνο πήρε την ισοπαλία με 2-2.

Η Έμπολι πήρε ισχυρό προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στην Τορίνο πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών, όμως οι παίκτες της «γκρανάτα» έδειξαν χαρακτήρα και με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά (82′-85′) κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απ’ το «Carlo Castellani», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» από μία φορά σε κάθε ημίχρονο: πρώτα με τον Λουπέρτο στο 37′ και στη συνέχεια με τον Μαρίν στο 69′. Η Τορίνο, όμως, δεν το έβαλε κάτω και με τα γκολ των Ρίτσι (82′) και Σανάμπρια (85′) πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την 7η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Πώς μια μικρή ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο πήγε να χαλάσει τη μεταγραφή του Ραμόν στον Ολυμπιακό

Εμπολι: Βικάριο, Λουπέρτο, Εμπουεχί, Ντε Βίντρ, Κακάτσε (73’ Στοϊάνοβιτς), Μπαντινέλι (84’ Φατσίνι), Μαρίν, Άκπα Άκπρο (64’ Καμπιάγκι), Μπαλντάντσι (64’ Χάας), Σατριάνο (72’ Μπαϊράμι), Καπούτο

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Μπουοντζιόρνο, Σχουρς, Ροντρίγκες, Λινέτι (46’ Λούκιτς), Βόιβοντα (85’ Άινα), Ρίτσι, Μπαγεγέ (55’ Σινγκό), Βλάσιτς, Ράντονιτς (55’ Μίραντσουκ), Σεκ (46’ Σανάμπρια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ