Ουντινέζε – Σασουόλο 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Φρίουλι»

Ουντινέζε – Σασουόλο 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Φρίουλι»

Ουντινέζε και Σασουόλο ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο «Φρίουλι».

Ουντινέζε και Σασουόλο μοιράστηκαν από ένα βαθμό αλλά και τις εντυπώσεις στο «Φρίουλι», αφού ήρθαν ισόπαλες με 2-2 για την 22η αγωνιστική της Serie A.

Ολόκληρη η ιστορία της συνάντησης συμπυκνώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν και τα τέσσερα τέρματα της συνάντησης, με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές (1′ Ουντότζι, 28′ Μπιγιόλ) και τους φιλοξενούμενους να ανταποδίδουν ισάριθμες (6′ Ενρίκε), αν και το δεύτερο τέρμα της Σασουόλο προήλθε από τα «φίλια πυρά» του Νεχουέν Πέρες (45′) στην εστία του Μάρκο Σιλβέστρι.

Διαβάστε επίσης: «Παίζει» το κεφάλι του στο Final 8 ο Ράντονιτς – Οι προπονητές που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό

Με το βαθμό η Σαλερνιτάνα έφτασε στους 21 και βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Ουντινέζε ανέβηκε στους 30.

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μπιγιόλ, Πέρεθ (86′ Εμποσέ), Εχιζίμπουε, Σάμαρτζιτς (86′ Παφούντι), Γουάλας, Λόβριτς (80′ Αρσλάν), Ουντότζι, Περέιρα (46′ Τοβέν), Μπέτο (72′ Σαξές)

Σασουόλο: Κονσίλι, Ζορτέα, Έρλιτς, Τρεσόλντι, Μαρκίτσα (66′ Χαρούι), Φρατέσι, Ομπιάνγκ (46′ Λόπεζ), Ενρίκε, Μπεράρντι (12′ Μπαϊράμι), Λοριεντέ (87′ Φεράρι), Ντεφρέλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ