Ο Οσιμέν… ανακοίνωσε τον επόμενο προορισμό της καριέρας του

Ο Οσιμέν… ανακοίνωσε τον επόμενο προορισμό της καριέρας του

Ο Βίκτορ Οσιμέν οργιάζει φέτος με τη Νάπολι και έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, με τον Νιγηριανό ωστόσο να έχει… μάτια μόνο για ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Ο Βίκτορ Οσιμέν είναι ο παίκτης που μαζί με τον Κβαραχτσέλια, έχουν πάρει από το χέρι τη Νάπολι και την οδηγούν εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση της Serie A μετά από τρεις και πλεον δεκαετίες.

Ο 24χρονος στράικερ κάνει εκπληκτικά πράγματα και φέτος με τη φανέλα των παρτενοπέι έχοντας 21 γκολ σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, νούμερα που εντυπωσιάζουν αν μη τι άλλο και τραβάνε τα βλέμματα της αφρόκρεμας των ευρωπαϊκών συλλόγων.

Διαβάστε επίσης: Κρίσιμες μέρες στη Euroleague: Αποφασίζουν για Ντουμπάι – «Τρελά» λεφτά στο τραπέζι

Ο Οσίμεν όμως έχει μάτια μόνο για την Αγγλία και την Premier League. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλοντας να προλάβει καταστάσεις προσπαθεί να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, μιας και το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Νιγηριανός φορ αναμένεται να συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις,  και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα εκφράσει την επιθυμία του να φύγει στο τέλος της σεζόν, για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της Premier League.

Χαρακτηριστικά, όπως δήλωσε πρόσφατα: «Παίζω σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, τη Serie A και είναι κάτι το απίστευτο. Πολλοί θεωρούν όμως πως η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Δουλεύω σκληρά και καθημερινά, ώστε να βεβαιωθώ πως θα πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να παίξω στην Αγγλία κάποια μέρα. Αλλά όπως είπα είναι μία μακρά διαδικασία και θέλω να συνεχίσω να αποδίδω καλά σε τοπ επίπεδο».

Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του, με την «Gazzetta dello Sport» να το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και να τονίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να κάνει νέο ρεκόρ μεταγραφής, προσφέροντας 122 εκατ. ευρώ στη Νάπολι.

Από την πλευρά της η Νάπολι καταλαβαίνει πως δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τον Οσιμέν και έχει αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, με τον εξαιρετικό φέτος Κόλο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι ως αντ-Οσιμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ