Τορίνο – Νάπολι 0-4: Καλπασμός τίτλου για τους παρτενοπέι

Τορίνο – Νάπολι 0-4: Καλπασμός τίτλου για τους παρτενοπέι

Νέο σόου για την Νάπολι του Σπαλέτι που επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας Τορίνο και έκανε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου στη Serie A.

Τι και αν η Τορίνο προερχόταν από δύο σερί νίκες και έβλεπε την απόσταση από την 6άδα να μειώνεται; Η Νάπολι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος δεν καταλαβαίνει από αυτά…

Έβαλε τέσσερα γκολ  μέσα στο Olimpico di Torino και πέρασε δια περιπάτου από την έδρα της Γκρανάτα με τελικό σκορ 4-0, κάνοντας ένα ακόμα βήμα τίτλου και στέλνοντας τους 12000 οπαδούς που έκαναν απόβαση στο Τορίνο, στα ουράνια.

Μόλις στο 9’ από εκτέλεση κόρνερ του Ζιελίνσκι ο Οσιμέν έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα φέτος και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η Τορίνο προσπάθησε να αντιδράσει στην πρώτη καλή στιγμή της στο 24’ αλλά το σουτ του Σανάμπρια σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μερέτ.

Το τελικό 2-0 του ημιχρόνου, διαμόρφωσε ο άλλος πυλώνας της φετινής Νάπολι. Ο μαγικός Κβαρατσκέλια που κέρδισε το πέναλτι από το μαρκάρισμα του Λινέτι, ανέλαβε την εκτέλεση και στο 35’ έκανε δύο τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Με το… καλησπέρα, στο 51’ ο Οσιμέν χτύπησε και πάλι εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Ολιβέιρα και με το κεφάλι έκανε το 3-0.

Η άμυνα δούλεψε για άλλη μια φορά εξαιρετικά για τους φιλοξενούμενους, «κλειδώνοντας» επιθετικά τους παίκτες του Γιούριτς και τελικά ήρθε ο Ντομπελέ, μόλις τρία λεπτά από όταν μπήκε στο ματς ως αλλαγή, να δώσει διαστάσεις θριάμβου κάνοντας το 4-0 για τη Νάπολι στο 68’.

 

 

 

Ακολουθούν τα υπόλοιπα ματς της ημέρας:

Σαμπντόρια-Βερόνα 3-1 (Γκαμπιαντίνι 24′, 35′, Τζανόλι 90+8′ – Φαραόνι 89′)

 

Φιορεντίνα-Λέτσε 1-0 (Γκάλο αυτ. 30′)

Λάτσιο-Ρόμα (19:00)
Ίντερ-Γιουβέντους (21:45)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ