Μπουφόν: Μενιάν και Ονάνα στο top-5 των τερματοφυλάκων αυτή τη στιγμή (pic)

Μπουφόν: Μενιάν και Ονάνα στο top-5 των τερματοφυλάκων αυτή τη στιγμή (pic)

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τους, Αντρέ Ονάνα και Μάικ Μενιάν τονίζοντας πως είναι στο top-5 των καλύτερων τερματοφυλάκων αυτή τη στιγμή,

Η Ίντερ αγωνίστηκε την Τρίτη με τη Μίλαν στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με τους «νερατζούρι» τελικώς με συνολικό σκορ 3-0 να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κομβικός για τους «νερατζούρι» ήταν ο Αντρέ Ονάνα που κράτησε την εστία του «καθαρή» με τον Μάικ Μενιάν ωστόσο να πραγματοποιεί επίσης πολύ καλές επεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης: «Etihad» όπως λέμε Καραϊσκάκη (vids)

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν λοιπόν με ποστ του στο twitter αποθέωσε τους δυο κίπερς τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή είναι στο top-5 των καλύτερων τερματοφυλάκων.

«Ο Μενιάν δεν αποτελεί έκπληξη, είχε ήδη δείξει ξεκάθαρα τι είναι ικανός να κάνει από πέρυσι. Ο Ονάνα μπήκε πειστικά, έδειξε προσωπικότητα… Νομίζω ότι και οι δύο είναι στο top-5 των καλύτερων τερματοφυλάκων στον κόσμο», ανέφερε ο Ιταλός τερματοφύλακας ο οποίος αγωνίζεται ακόμα στην Πάρμα αν και στα 45 του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μενιάν έχει 9 φορές «καθαρή» την εστία του σε 26 αγώνες, ενώ ο Ονάνα 16 σε 34 ματς, με τα 8 από αυτά να είναι στο Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ