Θέλει ολλανδικό… εγκέφαλο στη Ρόμα ο Μουρίνιο

Θέλει ολλανδικό… εγκέφαλο στη Ρόμα ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Ρόμα και να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν στην Αιώνια Πόλη και τη Ρόμα. Και με δεδομένο πως τις δύο προηγούμενες κατέκτησε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο (Conference League) και έφτασε και σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό (Europa League), σίγουρα ο πήχης είναι ψηλά για τον πάλαι ποτέ Εκλεκτό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν σκοπεύει να φέρει στη Ρόμα παίκτες που θα ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως το μπάτζετ μεταγραφών είναι περιορισμένο. Για αυτό και προσπαθεί να κάνει… έξυπνες μεταγραφές στοχεύοντας παίκτες που δεν είναι καλά στην ομάδα τους, όπως για παράδειγμα την περσινή σεζόν με τον δανεισμό του Βαϊνάλντουμ από την Παρί.

Διαβάστε επίσης: Τρελά ερωτευμένος στη Μύκονο πασίγνωστος προπονητής με εντυπωσιακή ξανθιά – 18 χρόνια μικρότερή (pics)

Φέτος σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, επιχειρεί και πάλι να κάνει το κόλπο γκρόσο με έναν ακόμα Ολλανδό. Τον Ντόνι Βαν ντε Μπεκ της Μάντσετστερ Γιουνάιτεντ. Έναν κεντρικό χαφ που ήταν εξαιρετικός στον εκπληκτικό Άγιαξ του 2020, πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 39 εκατ. ευρώ και από εκεί και πέρα… αγνοείται.

Στην τριετία του στην Αγγλία έχει αγωνιστεί μόλις σε 41 ματς στην Premier League και σε 67 συνολικά για την Γιουνάιτεντ και την Έβερτον στην οποία αγωνίστηκε δανεικός, μην μπορώντας να αναδειχτεί και να εγκλιματιστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο στις προβληματικές για να λέμε την αλήθεια ομάδες που προαναφέραμε.

Με την χρηματιστηριακή του αξία να έχει… κατρακυλήσει στα 13 εκατ. ευρώ και την Γιουνάιτεντ να έχει ανάγκη να διώξει παίκτες και να βάλει χρήματα στο ταμείο της, δεν είναι καθόλου απίθανο η Ρώμη να γίνει η σκηνή που ο Βαν ντε Μπεκ θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να ξεδιπλώσει τα πλούσια ποδοσφαιρικά ταλέντα που μας έδειξε προ τριετίας στον Άγιαξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ