Ιταλικός εμφύλιος για χάρη του Λουκάκου

Ιταλικός εμφύλιος για χάρη του Λουκάκου

Ο Λουκάκου προσελκύει το ενδιαφέρον δύο παραδοσιακών δυνάμεων της Serie A που είναι έτοιμες να πληρώσουν την Τσέλσι και να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ρομέλου Λουκάκου ολοκλήρωσε τη σεζόν με την Ίντερ με απολογισμό 14 γκολ και 7 ασίστ σε σύνολο 37 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

Μπορεί ο Βέλγος να ανήκει στην Τσέλσι και να αγωνίζεται δανεικός στο Μιλάνο, η Ίντερ όμως φάνταζε το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον υψηλόσωμο διεθνή επιθετικό του οποίου η χρηματιστηριακή αξία ανέρχεται στα 40 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Προχωράει το πλάνο του ο Μπαρτζώκας- Σε συζητήσεις με Έλληνα σέντερ οι Ερυθρόλευκοι

Ωστόσο όπως αναφέρει το βρετανικό Sky Sports, οι νερατζούρι αναμένεται να έχουν σκληρό ανταγωνισμό. Πρόκειται για τη Γιουβέντους που βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης του ρόστερ και αναμένεται να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του 30χρονου Λουκάκου.

Πρόκειται άλλωστε για έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης που έχει δείξει πως του… πηγαίνει η Ιταλία καθώς σε 97 συνολικά συμμετοχές στην Serie A έχει σκοράρει 57 γκολ και έχει μοιράσει 18 ασίστ, κάτι που δείχνει πως ένας ακόμα ιταλικός εμφύλιος ίσως είναι προ των πυλών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ