Λουτσιάνο Σπαλέτι: Απέρριψε τεράστια προσφορά της Αλ Αχλί ενώ βρίσκεται στα ραντάρ της Γιουβέντους

Λουτσιάνο Σπαλέτι: Απέρριψε τεράστια προσφορά της Αλ Αχλί ενώ βρίσκεται στα ραντάρ της Γιουβέντους

Ο Λουτσιάνο Σπάλετι φέρεται να είπε «όχι» σε τεράστια προσφορά της Αλ Αχλί, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σάντι Αουνά, ενώ τον παρακολουθεί η Γιουβέντους.

Κόντρα στο κύμα πηγαίνει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε μία περίοδο που μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετακομίζουν το ένα μετά το άλλο στην πλουσιοπάροχη Σαουδική Αραβία, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σάντι Αουνά απέρριψε μεγάλη πρόταση από την Αλ Αχλί.

Ο απόλυτα επιτυχημένος κύκλος στη Νάπολη μετά και την κατάκτηση του «scudetto» ανήκει οριστικά στο παρελθόν, με τον Σπαλέτι να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία. Μία από αυτές τις ομάδες, είναι η Αλ Αχλί, η οποία έκανε έμπρακτο το ενδιαφέρον της καταθέτοντας πρόταση στον Ιταλό τεχνικό με τον ίδιο να απαντά αρνητικά, έχοντας πιθανότατα στο μυαλό του να συνεχίσει σε πάγκο Ευρωπαϊκού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται η καλύτερη Euroleague όλων των εποχών – Θα έρθει και ο Μίκχαϊλιουκ στον Ολυμπιακό;

Ωστόσο, ο Σπαλέτι έχει δηλώσει πως η επόμενη χρονιά θα τον βρει εκτός γηπέδων καθώς προτιμά να ξεκουραστεί και σ’ αυτό το σημείο σύμφωνα με πληροφορίες κάνει την εμφάνιση της η Γιουβέντους, που λέγεται πως τον θέλει στην τεχνική της ηγεσία από την σεζόν 2024/25 εχόντας τις «ευλογίες» και την στήριξη του μέχρι πρότινος συνεργάτη του στη Νάπολη και νυν αθλητικού διευθυντή των «μπιανκονέρι», Κριστιάνο Τζιουντόλι.

Υπενθυμίζουμε, πως ο νυν τεχνικός της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Τορίνο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, ενώ σύμφωνα με τον ESPN, ο Σπαλέτι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους προπονητές στον κόσμο για την σεζόν που μας πέρασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ