Ξανά στο επίκεντρο Μέσων της Ιταλίας η μητέρα του Ραμπιό

Ξανά στο επίκεντρο Μέσων της Ιταλίας η μητέρα του Ραμπιό

Η μητέρα του Αντριέν Ραμπιό, Βερονίκ, απασχολεί για άλλη μία φορά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσεις της Ιταλίας, με τις δηλώσεις της.

Η Βερονίκ Ραμπιό, μητέρα και μάνατζερ του διεθνή Γάλλου άσου της Γιουβέντους, παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», ασκώντας έντονη κριτική στα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας της.

Η κυρία Ραμπιό, η οποία βρίσκεται συχνά-πυκνά στο «στρόχαστρο» της κριτικής για την υπερσπροστασία που ασκεί στον έμπειρο μέσο, αλλά και στο γεγονός ότι ζητούσε νέες διαπραγματεύσεις, απάντησε σχετικά:

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο σκηνικό με Δουβίκα και Άσπας στο Θέλτα-Σεβίλλη (vid)

«Δεν νομίζω ότι ο πατέρας του Μέσι επικρίθηκε ποτέ επειδή φρόντιζε τον γιο του. Ούτε ο πατέρας του Νεϊμάρ στην Βραζιλία. Αυτό είναι ένα πρόβλημα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Συνοδεύω τον Αντριέν στις προπονήσεις από την ηλικία των έξι ετών. Το έκανα στην Παρί Σεν Ζερμέν, γιατί στα 17 του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και υπήρχε σχετική εξουσιοδότηση από τον σύλλογο».

Στην συνέχεια, η μητέρα του Ραμπιό, αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε όλα αυτά τα χρόνια με κορυφαίους ανρώπους του ποδοσφαίρου:

«Πάντα με αντιμετώπιζαν με σεβασμό οι συνομιλητές μου, ξεκινώντας από τον πρόεδρο της Παρί ΣΖ, Νασέρ Αλ Κελαϊφί και τον Κάρλο Αντσελότι, τον οποίο συνάντησα τρεις φορές, όταν ο Αντριέν ήταν ανήλικος. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για ορισμένα ΜΜΕ και προσωπικότητες που δεν καταλαβαίνουν ότι μια γυναίκα, επιπλέον μια μητέρα, μοιάζει με έναν πατέρα που διαχειρίζεται την καριέρα του γιου του. Σήμερα, ευτυχώς, υπάρχουν πολλές περισσότερες γυναίκες στο ποδόσφαιρο, στην τηλεόραση, ως μάνατζερ και ως διαιτητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ