Σαλερνιτάνα – Λάτσιο 2-1: Πρώτη νίκη στη φετινή Serie A για τη Σαλερνιτάνα

Σαλερνιτάνα – Λάτσιο 2-1: Πρώτη νίκη στη φετινή Serie A για τη Σαλερνιτάνα

Η Σαλερνιτάνα κατάφερε να πετύχει μία μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Λάτσιο με 2-1 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην φετινή Serie A.

Θύμα τεράστιας έκπληξης έπεσε η Λάτσιο, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Σαλερνιτάνα εκτός έδρας, με τους «Γκάρνετς» να πετυχαίνουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, παραμένοντας όμως στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Η Λάτσιο είχε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στις ευρωπαϊκές θέσεις, όμως τη σπατάλησε, δεχόμενη την ανατροπή από την τελευταία της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: «Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού – Πετρούσεφ»: Τα δύο «όχι» και ο ρόλος του Βεζένκοφ (pic)

Ο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και αφού έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κάστανο στο 55ο λεπτό, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Προβεντέλ.

Η ανατροπή για την Σαλερνιτάνα ολοκληρώθηκε με τον Καντρέβα, να εκτελεί την πρώην ομάδα του με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής για να κάνει το 2-1 και να χαρίζει στη Σαλερνιτάνα την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Με αυτή τη νίκη η Σαλερνιτάνα έφτασε τους 8 βαθμούς, μετά από 13 αγωνιστικές και «έπιασε» τη Βερόνα στην προτελευταία θέση, ενώ η Λάτσιο έμεινε στους 17 και την 10η θέση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ