Η γεροντάρα, το σερί και η ευκαιρία της Άρσεναλ

Η γεροντάρα, το σερί και η ευκαιρία της Άρσεναλ

Τρία διπλά σε καλές αποδόσεις που αξίζουν...

Γράφει ο Τσάρλι

Έχει μείνει πίσω η Λάτσιο στην Σέριε Α, που μας απασχολεί σήμερα στα προγνωστικά στοίχημα, και χρειάζεται να αξιοποιήσει το βατό πρόγραμμα που έχει μπροστά της, για να πλησιάσει στις Ευρωπαϊκές θέσεις. Έχει πολλές ομάδες από πάνω της, είναι δέκατη, όμως μόλις στο -4 από την 4η θέση, στο -3 από την 6άδα και στο -1 από την Ρόμα.

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από την διακοπή, το ντέρμπι της Ρώμης ήταν άθλιο, η Λάτσιο έστω και οριακά όμως ήταν καλύτερη, για την ακρίβεια η ομάδα που έψαξε περισσότερο να πάρει το ντέρμπι στο 1-0.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η σύντροφος του Μήτρου-Λονγκ (pics)

Σαλερνιτάνα – Λάτσιο

Με την γεροντάρα στο τέρμα

Δεν δείχνει να ανακάμπτει η Σαλερνιτάνα, έχασε και τον Οτσόα και κάτω από τα δοκάρια θα παίξει η γεροντάρα ο Κοστίλ, που τα τελευταία χρόνια τα ρεφλέξ του αγνοούνται. Τεράστια ευκαιρία για την Λάτσιο να πετύχει μία εκτός έδρας νίκη, την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Κάλιαρι και χρειάζεται το 2/2 για να κερδίσει θέσεις στην βαθμολογία. Το διπλό στο 1,78.

Κλερμόν – Λανς

Σερί και στόχος η 4άδα

H Λανς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ένα ρεκόρ 0-1-4, μετά όμως την ισοπαλία στο Σαντσες Πιχουάν επέστρεψε  η περσινή ομάδα, που τερμάτισε στην δεύτερη θέση. Παίζοντας εξαιρετική άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις 2 τέρματα στα τελευταία 7 παιχνίδια, έφτιαξε ένα σερί 4-3-0 και ανέβηκε με την νίκη επι της Μαρσέιγ, για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη 6άδα. Ασφαλώς και η δυναμική της και ο στόχος της, είναι η τετράδα και να παίξει και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγαίνει στην αδύναμη  έδρα της Κλερμόν. Η Κλερμόν βρίσκεται στην πρωτελευταία θέση στο πρωτάθλημα με εντός έδρας ρεκόρ 1-1-4. Η Λανς πέρυσι πέρασε με 0-4 και απέναντι της, μετράει σερί με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες στα τελευταία 8 ανεξαρτήτου έδρας. Ειναι αμφίβολοι οι σημαντικοί μέσοι Γκοναλόνς, Γκατιέν. Σε κάθε περίπτωση, είναι από τα παιχνίδια που η Λανς, μπορεί να κρατήσει το μηδέν και να πάρει την νίκη σε απόδοση 2,02.

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ

Αξιοποιεί το ντέρμπι και την ταχύτητα της

Η ομάδα που βγάζει την μεγαλύτερη επιθετικότητα στο πρωτάθλημα είναι η Άρσεναλ. Σε μία αγωνιστική που κοντράονται μεταξύ τους, η Σίτι με την Λίβερπουλ, η ομάδα του Αρτέτα έχει την ευκαιρία, να κερδίσει έδαφος. Εύκολο παιχνίδι δεν έχει, η Μπρέντφορντ είναι ανταγωνιστική ομάδα, όμως παίζει ποδόσφαιρο και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα του Αρτέτα, να ξεδιπλώσει την επιθετικότητα της και να δημιουργήσει πάνω σε ταχύτητα τις επιθέσεις της. Το διπλό της Άρσεναλ στο 1,78.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16.00 Σαλερνιτάνα – Λάτσιο: 2 (1,78)

18.00 Κλερμόν – Λανς: 2 (2,02)

10.30 Μπρέντφορντ – Άρσεναλ: 2 (1,78)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ