Αταλάντα – Νάπολι 1-2: Με το δεξί ο Ματσάρι στους «παρτενοπέι»

Αταλάντα – Νάπολι 1-2: Με το δεξί ο Ματσάρι στους «παρτενοπέι»

Στο ντεμπούτο του Βάλτερ Ματσάρι η Νάπολι επικράτησε με 2-1 της Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Η Νάπολι έπαιξε ως πραγματική πρωταθλήτρια στο Μπέργκαμο και πήρε σπουδαία νίκη επί της Αταλάντα με 2-1 στο ντεμπούτο του Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της, για τη 13η αγωνιστική της Serie A.

Οι πρωταθλητές μπήκαν δυναμικά, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και στο 36′ γκολ του Ραχμάνι ακυρώθηκε από το VAR, για να έρθει ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια στο 44ο λεπτό για ν’ ανοίξει το σκορ.

Διαβάστε επίσης: «Ξεκλειδώνοντας» το παιχνίδι με μια πάσα

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 53′ ο Λουκμάν ισοφάρισε το σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, οι «παρτενοπέι» έγιναν πιο επιθετικοί και κατάφεραν με τον Ελμάς να κάνουν το 2-1 στο 79ο λεπτό.

Αταλάντα: Καρνεζέκι, Ντζιμσίτι, Κολάσινατς (76’ Μπονφάντι), Τζαπακόστα (33’ Χάτεμπουρ), Μπάκερ, Σκαλβίνι, Πάσαλιτς, Κοουπμάινερς, Έντερσον, Λούκμαν (84’ Σκαμάκα), Ντε Κετελάρ (84’ Μουριέλ).

Νάπολι: Γκολίνι, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ολιβέρα (39’ Ζέσους), Νάταν (78’ Έστιγκορντ), Λομπότκα, Ανγκισά, Ζιελίνσκι (78’ Καγιούστε), Κβαρατσχέλια, Πολιτάνο (63’ Ελμάς), Ραζπαντόρι (64’ Οσιμέν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ