Σαλερνιτάνα – Μπολόνια 1-2: Διπλό τετράδας για τους «Ροσομπλού»

Σαλερνιτάνα – Μπολόνια 1-2: Διπλό τετράδας για τους «Ροσομπλού»

Η εντυπωσιακή πορεία της Μπολόνια στη φετινή Serie A συνεχίζεται, με τους «Ροσομπλού» να παίρνουν σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σαλερνιτάνα με 2-1.

Η Μπολόνια συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο με την πορεία της στη φετινή Serie A, αφού κατάφερε να περάσει και από την έδρα της Σαλερνιτάνα με 2-1 και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και κάνει όνειρα… Champions League.

Ονειρικό ξεκίνημα στη σεζόν πραγματοποιούν οι «Ροσομπλού», με 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες μετά από 15 αναμετρήσεις στη Serie A.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην κορυφή της Premier League: Η ανατροπή της Λίβερπουλ, η σφήνα της απίθανης Βίλα ο συνωστισμός σε τέσσερις βαθμούς

Κόντρα στη Σαλερνιτάνα η Μπολόνια προηγήθηκε νωρίς, αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Ζίρκζι άνοιξε το σκορ, με τον Ολλανδό επιθετικό να σημειώνει ακόμη ένα γκολ στο 20′ για το 0-2, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Σίμι στο 75ο λεπτό, μετά από καταπληκτική ασίστ του Καντρέβα, όμως δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τίποτα περισσότερο από το παιχνίδι, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά το 3-0 από την Φιορεντίνα.

Με αυτή τη νίκη η Μπολόνια «σκαρφάλωσε» στους 25 βαθμούς και βρίσκεται μόνη της στην 4η θέση (με παιχνίδι περισσότερο από Ρόμα και Φιορεντίνα που παίζουν μεταξύ τους), ενώ η Σαλερνιτάνα παραμένει ουραγός στην βαθμολογία με μόλις 8 βαθμούς ύστερα από 15 αγωνιστικές.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Κοστίλ, Γκιομπέρ, Πιρόλα, Λοβάτο(34’ Τσάουνα), Ματσόκι(46’ Ντανίλιουκ), Μπράνταριτς, Λεγκόφσκι(63’ Ματζόρε), Κουλιμπαλί, Καντρέβα(81’ Κάστανος), Ντιά, Ικβουεμέσι(63’ Σίμι)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Μπεουκέμα, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν, Φρόιλερ, Μόρο(81’ Αέμπισερ), Εντόι(77’ Ουρμπάνσκι), Φέργκιουσον, Σαλεμάκερς, Ζίρκζι(77’ Φαν Χόιντονκ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ