Μπολόνια – Ρόμα 2-0: Την… κατάπιε και πάτησε τετράδα

Μπολόνια – Ρόμα 2-0: Την… κατάπιε και πάτησε τετράδα

Μεγάλη νίκη για την Μπολόνια που «πάτησε» με 2-0 τη Ρόμα και έπιασε τετράδα στη Serie A.

«Πλώρη» για το Champions League έβαλε η Μπολόνια μετά τη σημερινή της νίκη με 2-0 επί της Ρόμα στο «Ρενάτο Νταλ΄Αρα», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «ροσομπλού» του Τιάγκο Μότα μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Μίλαν (0-2) «τρέχουν ένα σερί 9 αγώνων στο «σπίτι» τους χωρίς ήττα (7-2-0), ενώ με το σημερινό έφτασαν τα 6 συνεχόμενα «τρίποντα» στο «σπίτι» τους με τέρματα 12-1!

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα Καρβαλιάλ για Σέρρες

Ως εκ τούτου η Μπολόνια βρίσκεται μόνη στην 4η προνομιούχο θέση και με τη ψυχολογία στα ύψη θα ταξιδέψει την Τετάρτη (20/12) στο Μιλάνο, προκειμένου ν΄ αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο της Serie A, Ίντερ, σε νοκ άουτ ματς της φάσης των «16» του Coppa Italia. Ο Μόρο στο 38′ έκανε το 1-0 και στο 47′ ο Κρίστιανσεν με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Μπολόνια: Ραβάλια, Κρίστιανσεν(75’ Λυκογιάννης), Καλαφιόρι, Μπεουκέμα(58’ Λουκουμί), Πος, Μόρο(75’ Αέμπισερ), Φρόιλερ, Φέργκιουσον(87’ Φαμπιάν), Σαλεμάκερς(87’ Ουρμπάνσκι), Εντόι, Ζίρκζι

Ρόμα: Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι(81’ Τσέλικ), Γιορέντε(64’ Αζμούν), Εντικά, Κρίστενσεν, Σπινατσόλα(46’ Ρενάτο Σάντσες, 64’ Μποβέ), Παρέδες, Κριστάντε, Πελεγκρίνι(81’ Πισίλι), Μπελότι, Ελ Σαραουί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ