Aταλάντα – Σαλερνιτάνα 4-1: Πλησιάζουν στις ευρωπαϊκές θέσεις οι «μπεργκαμάσκι»

Aταλάντα – Σαλερνιτάνα 4-1: Πλησιάζουν στις ευρωπαϊκές θέσεις οι «μπεργκαμάσκι»

Η Αταλάντα φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τη Σαλερνιτάνα, επικρατώντας με σκορ 4-1, και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο η Αταλάντα και με ανατροπή επικράτησε 4-1 της ουραγού, Σαλερνιτάνα, στην τελευταία αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» την ομάδα του Μπέργκαμο στο 10΄ με τον Πιρόλα, ωστόσο, στο ξεκίνημα του β΄ μέρους οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά (Μουριέλ, Πάσαλιτς), με τους Ντε Κετελάρ και Μίραντσουκ να «σφραγίζουν» στο φινάλε την 8η εφετινή τους νίκη με την οποία παρέμειναν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη της επόμενης περιόδου.

Με το αποψινό αποτέλεσμα οι «μπεργκαμάσκι» έκλεισαν με τον ιδανικότερο τρόπο ένα 10ήμερο τριών αγώνων πετυχαίνοντας το απόλυτο νικών, αρχής γενομένης από το 3-2 επί της Μίλαν (9/12), ακολούθησε το 4-0 στην έδρα της πολωνικής Ρακόβ (14/12) στην 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (προκρίθηκε ως πρώτη στους «16»), για να έρθει σήμερα το 3Χ3 απέναντι στη Σαλερνιτάνα.

Η ουραγός του ιταλικού πρωταθλήματος μετά την πρώτη νίκη που πέτυχε από την έναρξη της σεζόν στις 25/11 επί της Λάτσιο (2-1) γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα της και 10η συνολικά σε 16 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ