Δεν τα βρίσκουν για νέο συμβόλαιο Μίλαν και Μάικ Μενιάν

Δεν τα βρίσκουν για νέο συμβόλαιο Μίλαν και Μάικ Μενιάν

Σε «αδιέξοδο» έχουν φτάσει οι συζητήσεις μεταξύ Μενιάν και Μίλαν, με τις δύο πλευρές για την ώρα να μην τα βρίσκουν για νέο συμβόλαιο συνεργασίας

Η Μίλαν μπαίνει πλέον σε διαδικασία αναζήτησης βασικού γκολκίπερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς οι διαπραγματεύσεις της με τον Μάικ Μενιάν για την υπογραφή νέου συμβολαίου έχουν οδηγηθεί σε «ναυάγιο».

Οι «ροσονέρι» προσφέρουν στον Γάλλο τερματοφύλακα νέο πολυετές συμβόλαιο έως το 2028 ή το 2029 με ετήσιες αποδοχές 4,5 εκατ. ευρώ, όμως οι δικές του αξιώσεις δεν «πέφτουν» κάτω από τα 6 εκατ. ευρώ κι έτσι για την ώρα το… χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει «αγεφύρωτο».

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην Φενέρ: Στην πόρτα της εξόδου 6 παίκτες

Ο Μενιάν έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μιλάνου έως το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο η διοίκηση της Μίλαν έχει ήδη αποφασίσει να του βάλει «πωλητήριο» ενόψει του καλοκαιριού, προκειμένου να αναζητήσει άλλη «βασική» επιλογή κάτω από το γκολ ποστ.

Ο Μενιάν αγωνίζεται στη Μίλαν από το 2021, έχοντας καταγράψει συνολικά 105 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος έχει παίξει σε 35 ματς, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε 10 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ