Μόντσα – Νάπολι 2-4: Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο

Μόντσα – Νάπολι 2-4: Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο

Παρότι ήταν σχεδόν.., άφαντη για περίπου 55 λεπτά, η Νάπολι είχε ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος κόντρα στη Μόντσα, της οποίας και επιβλήθηκε με 4-2.

Για 25 λεπτά στο β’ μέρος, η Νάπολι θυμήθηκε ότι είναι πρωταθλήτρια, έπαιξε ως πρωταθλήτρια, πέτυχε τέσσερα γκολ σε αυτό το διάστημα (!) και πήρε τη νίκη στην έδρα της Μόντσα με 4-2, για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Η Μόντσα προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ντζούριτς και ήταν καλύτερη έως το 55ο λεπτό, όταν ξύπνησε η Νάπολι και πέτυχε τέσσερα γκολ σε 25 λεπτά με τους Οσίμεν (55′), Πολιτάνο (57′), Ζιελίνσκι (61′) και Ρασπαντόρι (68΄), παίρνοντας την κρίσιμη νίκη στην προσπάθεια της να προλάβει το τρένο της Ευρώπης.

Για τους γηπεδούχους ο Κυριακόπουλος αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 76ο λεπτό.

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Καλντιρόλα, Πάμπλο Μαρλι, Ίτσο, Μπιριντέλι (76’ Κυριακόπουλος), Άκπα Άκπρο (54’ Μποντό), Γκαλιαρντίνι (76’ Καρμπόνι), Κολπάνι, Ντζούριτς, Μότα (27’ Μαλντίνι), Τζέρμπιν (55’ Τσιουρία)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ζεσούς, Ντι Λορέντζο, Ραμαζάνι, Ολιβέρα (80’ Ρουί), Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Ανγκισά, Ενγκόνγκ (55’ Πολιτάνο), Κβαρατσχέλια (68’ Ραζπαντόρι), Οσιμέν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ