Γιουβέντους: Ο Μαρσέλο, ο Πογκμπά και το… plan B

Γιουβέντους: Ο Μαρσέλο, ο Πογκμπά και το… plan B

Η Γιουβέντους φαίνεται πως συνεχίζει την προσπάθειά της να πλαισιώσει με παικταράδες τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ποια τα δεδομένα για τις περιπτώσεις των Μαρσέλο και Πολ Πογκμπά.

Στο Τορίνο, η όρεξη της Μεγάλης Κυρίας έχει ανοίξει για τα καλά. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα που προέρχονται από το  calciomarcato.it, τα 257 εκατ. ευρώ που ξοδεύτηκαν για παίκτες όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζοάο Κανσέλο, Ντόουγκλας Κόστα και Λεονάρντο Μπονούτσι είναι μόνο η αρχή.

Οι ιθύνοντες της Γιουβέντους θέλουν να αλλάξουν μια και καλή τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να φτάσουν και πάλι στην κορυφή κατακτώντας το Champions League και βάζοντας τις βάσεις για να επεκταθεί η ασπρόμαυρη… μοναρχία στο Campionato.

Για να γίνει αυτό στοχεύουν στην απόκτηση δύο ακόμα παικτών παγκόσμιας κλάσης. Του αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, και του πρωταθλητή κόσμου και πρώην παίκτη της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στόχοι αναμφίβολα μεγαλεπήβολοι και δύσκολοι, αλλά το χρήμα, η βασικότερη προϋπόθεση υπάρχει εν αφθονία στην πρωταθλήτρια Ιταλίας που είναι έτοιμη να εκταμιεύσει τουλάχιστον 160 εκατ. ευρώ για τις δύο αυτές κινήσεις.

Σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα είναι έτοιμο και τον plan b, αν χαλάσει μια από τις δύο μεταγραφές. Στη θέση του ακραίου μπακ κυριαρχεί το όνομα του Μάρκος Αλόνσο της Τσέλσι, ενός από τους πληρέστερους πλάγιους αμυντικούς στον κόσμο, ενώ σαν… αντί-Πογκμπά, προκρίνεται η περίπτωση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς της Λάτσιο. Ο Σέρβος μέσος που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ, είναι βασικός στους λατσιάλι και θεωρείται ένας εν δυνάμει παγκόσμιος αστέρας στη θέση που αγωνίζεται.

Όπως όλα δείχνουν, η ιταλική ποδοσφαιρική «άνοιξη» μετά από πολλά χρόνια είναι προ των πυλών, αφού με αφορμή το… ξέσπασμα της Γιουβέντους, οι λοιπές δυνάμεις του Calcio προσπαθούν να ακολουθήσουν με αποτέλεσμα η Serie A σταδιακά να αποκτά σταδιακά, μέρος της αίγλης που είχε στα 80s και 90s που θεωρούταν το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ