Μανωλάς: «Πέρασα πέντε πανέμορφα χρόνια, αντίο Ρόμα» (pic)

Μανωλάς: «Πέρασα πέντε πανέμορφα χρόνια, αντίο Ρόμα» (pic)

Ο Κώστας Μανωλάς λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Νάπολι, αποχαιρέτησε την Ρόμα με ανάρτησή του στα social media.

Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια στην Ρόμα, ο Κώστας Μανωλάς αφήνει την πρωτεύουσα και γίνεται Ναπολιτάνος με τους «παρτενοπέι» να ανακοινώνουν επίσημα το βράδυ της Κυριακής, την μεταγραφή του Έλληνα διεθνούς αμυντικού.

Ο Μανωλάς με μήνυμά του στο «instagram» αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του με την οποία έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό του Champions League την σεζόν 2017-18 και την ανάρτηση συνόδευσε με την φωτογραφία από το γκολ που είχε σημειώσει στην επική νίκη εκείνης της χρονιάς κόντρα στην Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες και όλους τους οπαδούς που ήταν κοντά μου αυτά τα χρόνια και με υποστήριζαν. Πέρασα πέντε πανέμορφα χρόνια, έδινα τα πάντα με αγάπη για την ομάδα. Αντίο και σε ευχαριστώ Ρόμα», ήταν το μήνυμα του Μανωλά.

Η ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Voglio ringraziare gli allenatori, i compagni di squadra e tutti i tifosi che in questi anni mi sono stati vicino e mi hanno sostenuto. Ho passato 5 anni meravigliosi, ho sempre dato tutto con amore per questa squadra”.Ciao e grazie Roma!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmanolas (@kostasmanolas44) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ