Η πρώτη (ανεπίσημη) εμφάνιση του Μπαλοτέλι με την Μπρέσια

Η πρώτη (ανεπίσημη) εμφάνιση του Μπαλοτέλι με την Μπρέσια

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε και επίσημα στην Ιταλία έπειτα από τρία χρόνια απουσίας από την Serie A. Έκανε λοιπόν την πρώτη του (ανεπίσημη) εμφάνιση σε φιλικό της Μπρέσια με την Μάντοβα.

Η επιστροφή του «Super Mario» είναι γεγονός. Έπειτα από τρία χρόνια περιπλάνησης στα γαλλικά γήπεδα με Μαρσέιγ και Νις, ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε στα ιταλικά γήπεδα με την φανέλα της Μπρέσια, η οποία έκανε την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια.

Ο 29χρονος επιθετικός χρειάστηκε μόλις 17 μέρες για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της νέας του ομάδας. Το ντεμπούτο φυσικά είναι ανεπίσημο, αφού αγωνίστηκε σε φιλικό κόντρα στην Μάντοβα το απόγευμα της Τετάρτης (4/9), αλλά μικρή σημασία έχει όταν ο «τρέλο Μάριο» θα βρίσκεται και πάλι στην χώρα του.

Η  Μπρέσια επικράτησε με 5-1 και ο Μάριο αγωνίστηκε γα σχεδόν μία ώρα δείχνοντας να βρίσκει τα πατήματά του, χωρίς όμως να σκοράρει. Να σημειωθεί  πως ο Ιταλός διεθνής κουβαλάει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών από την παρουσία του στην Μαρσέιγ την περασμένη σεζόν, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ουσιαστικά στη διάθεση του προπονητή του, Εουτζένιο Κορίνι, από την 5η αγωνιστική, στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ