Στο Μιλάνο περιμένουν πως και πως τον Βιδάλ

Στο Μιλάνο περιμένουν πως και πως τον Βιδάλ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να μην υπολογίζει τον Βιδάλ για τη Μπαρτσελόνα, αλλά ο Αντόνιο Κόντε τον θέλει σαν τρελός στην Ίντερ.

Η οργισμένη αντίδραση του Αρτούρο Βιδάλ για τον αποκλεισμό του από την ενδεκάδα του «Clasico» δεν άρεσε καθόλου στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τσακώθηκε με τον Χιλιανό χαφ και είναι αμφίβολο εάν θα μπορέσουν να συνεργαστούν ξανά.

Ωστόσο, ένας συνάδελφος του Βαλβέρδε χαμογέλασε στην προοπτική της αποχώρησης του Βιδάλ από τη Βαρκελώνη. Πολύ απλά επειδή θα ήθελε να θέσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή υπό τις οδηγίες του!

Πρόκειται για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θεωρεί ότι ο Βιδάλ είναι ο κατάλληλος για τη μεσαία γραμμή της Ίντερ. Ο Ιταλός προπονητής επαναλαμβάνει ότι το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση, προκειμένου να ανταπεξέρθει στη διεκδίκηση του τίτλου από τη Γιουβέντους και στις υποχρεώσεις του Champions League.

Ο Βιδάλ δεν θα είναι απλά μία προσθήκη στη μεσαία γραμμή, αλλά θα δώσει και άλλα χαρακτηριστικά στην Ίντερ: σκληράδα, νοοτροπία νικητή, εμπειρία και προσωπικότητα. Για αυτό ο Κόντε τον έχει στην πρώτη θέση της λίστας του και επιμένει στη διοίκηση για την απόκτηση του.

Βέβαια, προς το παρόν η Μπαρτσελόνα δεν έχει θέσει πωλητήριο στον Βιδάλ. Όμως, είναι δύσκολο για τον Χιλιανό να συνεχίσει στο Καμπ Νου μετά το επεισόδιο με τον Βαλβέρδε. Τουλάχιστον, ο Κόντε τον περιμένει στο Μιλάνο με ανοιχτές αγκάλες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ