Ο αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού, σε ομάδα της Super League 2 (vids)

Ο αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού, σε ομάδα της Super League 2 (vids)

Ο Νικήτας Νικολής, που είναι αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού, πρέπει να θεωρείται η δεύτερη μεταγραφή για τα Χανιά

Ο Νικήτας Νικολής αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και την Κ19 των Πειραιωτών, όπου είναι αρχηγός, προκειμένου να αγωνιστεί στη Superleague 2 και τα Χανιά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Κρήτης, όπως και ο Ολυμπιακός και πρέπει να θεωρείται η δεύτερη μεταγραφή για τα Χανιά.

Ο 20χρονος (16/6/2002) ποδοσφαιριστής μάλιστα βρίσκεται ήδη στα Χανιά και έχει ήδη υπογράψει στη νέα του ομάδα, όπου παραχωρείται με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό, έχοντας φέτος μία συμμετοχή με την Β ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Από εκεί και πέρα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος, παίζοντας ως μπακ και κεντρικός αμυντικός.

Πριν από λίγο καιρό είχε πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ με την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, ενώ γενικότερα, ο Νικολής έχει κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει ξεχωρίσει από τα παιδιά που βρίσκονται στην Ακαδημία.

Πριν από τρία χρόνια στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού, έναν τραυματισμό πάντως που έχει αφήσει μακριά πλέον.

Η άφιξη του στα Χανιά είναι για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, όπως άλλωστε έγινε με τον Νίκολιτς, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι βασικό στέλεχος της Β ομάδας του Ολυμπιακού και τον οποίο παρακολουθεί στενά ο Μαρτίνς.

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Νικολή:

Ήρθε η στιγμή να τελειώσει αυτό το ομορφο ταξίδι.Ένα ταξίδι με καλές και κακές στιγμές.Ήρθα στην οικογένεια του ολυμπιακου παιδί και φεύγω άντρας με πολλες ομορφες εμπειριες ευχαριστώ για τα 6 υπέροχα χρόνο που ημουν στην οικογένεια του ολυμπιακου.Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που με βοήθησαν να εξελιχθώ και σαν παίχτης και σαν άνθρωπο ευχαριστώ επισης τους φυσικοθεραπευτές και τους φροντιστές. Ελπίζω στο μέλλον να μπορώ να ξανα υπάρξω μέλος της οικογένειας του ολυμπιακου!!!

Η ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ