Πανσερραϊκός – Ηρακλής 0-2: Ο Γιουμπιτάνα «καθάρισε» για τον «Γηραιό» (vids)

Πανσερραϊκός – Ηρακλής 0-2: Ο Γιουμπιτάνα «καθάρισε» για τον «Γηραιό» (vids)

Ο Ηρακλής πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Πανσερραϊκού με 2-0, για την 3η αγωνιστική της Super League 2, χάρη στα γκολ του Γιουμπιτάνα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντένζελ Γιουμπιτάνα ο Ηρακλής, πήρε το μεγάλο ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League 2, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, με τους Θεσσαλονικείς ωστόσο να είναι εκείνοι που απείλησαν περισσότερο και κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο γκολ. Στο 25ο λεπτό, ο Άλεξιτς πάσαρε στον Γιουμπιτάνα κι εκείνος, αν και έκανε ένα αδύναμο πλασέ, τελικά κατάφερε να νικήσει τον Γιαννίκογλου για το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιαίτερη παράδοση που κάνει τον Ρονάλντο να… ονειρεύεται κούπα στο Κατάρ (pic)

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους χωρίς ωστόσο να το πετύχουν. Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο ματς και βρήκε και δεύτερο γκολ ξανά με τον ίδιο παίκτη. Ο Γιουμπιτάνα βγήκε τετ-α-τετ, αρχικά ο Γιαννίκογλου τον σταμάτησε, όμως ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 53′ για το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός βρήκε δίχτυα με τον Κατσαντώνη, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ (λανθασμένα).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιάννης (46′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (51′ Ανάκογλου), Σιοφανός (46′ Σαίντ), Θυμιάνης (67′ Δημητρίου), Μούργος, Κανίς, Κατσαντώνης (60′ Λιούμης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Α.Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σίλβα (91′ Κωστούλας), Πατράλης, Τότσκα (79′ Μελούνοβιτς), Άλεξιτς (79′ Μανουσάκης), Τόμας (70′ Δόρης), Γιουμπιτάνα (91′ Κουντουριώτης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ