Χωρίς νικητή το Μακεδονικός – Παναθηναϊκός Β’ (1-1)

Χωρίς νικητή το Μακεδονικός – Παναθηναϊκός Β’ (1-1)

Σε έναν αγώνα που τα αίματα άναψαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Μακεδονικός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό Β' με σκορ 1-1

Ο αγώνας του Μακεδονικού με τον  Παναθηναϊκό Β’ δεν είχε νικητή με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Ο Μακεδονικός ήταν αυτός που βρήκε πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπρατσιάνι στο 18′ ενώ οι πράσινοι ισοφάρισαν λίγο πριν το φινάλε (83ο λεπτό) με τον Σερπετζή.

 Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς για Ζίβκοβιτς

Ο αγώνας

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, με τον Μακεδονικό όσο περνούσε η ώρα να ανεβάζει στροφές.

Προτού συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα ο Μπρατσιάνης με κεφαλιά έβαλε μπροστά τον Μακεδονικό στο 18′ μετά από κόρνερ του Σιμόνι.

Οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Βουτσά στο 21′.

Στην διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν σκληρές μονομαχίες και φάουλ με αποτέλεσμα ο αγώνας διαρκώς να διακόπτεται. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Μακεδονικός λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 με τον Τζανάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Σωτήρης Αντωνίου έκανε κάποιες αλλαγές που διόρθωσαν λίγο την άσχημη εικόνα της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού καθώς οι πράσινοι ανέβασαν στροφές και έφταναν συχνότερα στην αντίπαλη περιοχή.

Λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα στο 830 λεπτό ο Σερπετζής με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στην συνέχεια του αγώνα το τριφύλλι πήρε  και άλλο τα πάνω του και σπατάλησε και άλλες ευκαιρίες για ολική ανατροπή.

Τα αίματα στο τέλος του αγώνα άναψαν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει τόσο τον Αγκοστίνο όσο και τον Τσιφτσί και έτσι οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες.π

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ