Νίκες για ΑΕΚ Β’ και Κηφισιά – Απτόητη και η Αναγέννηση Καρδίτσας

Νίκες για ΑΕΚ Β’ και Κηφισιά – Απτόητη και η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η ΑΕΚ Β' επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 επί του Αιγάλεω ενώ η Κηφισιά διέλυσε με 4-1 τον ΠΑΟ Ρουφ. Εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-0 επί του Ηρακλή Λάρισας.

Αν και αρχικά αιφνιδιάστηκε από τον -εκ των ουραγών- ΠΑΟ Ρουφ, η Κηφισιά πήρε τη νίκη με 4-1 στη Ριζούπολη και αποσπάστηκε ξανά με διαφορά επτά βαθμών στην κορυφή του Β’ ομίλου της Super League 2, μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17΄ με τον Φράγκο, αλλά οι πρωτοπόροι ανέτρεψαν γρήγορα την κατάσταση με τέρματα των Πέιου (23′) και Αντερέγκεν (25′). Προς το τέλος, κι ενώ είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι από τον Τετέι, οι Κουιρουκίδης (88′) και Γκίνη (90’+) «σφράγισαν» το «τρίποντο» για την Κηφισιά, που παραμένει το φαβορί για την άνοδο στη Super League.

Διαβάστε επίσης: Οργή του Ολυμπιακού για την απάντηση της ΕΠΟ: «Είστε ανίκανοι, ψεύτες και στημένοι»

Στον άλλο σημερινό αγώνα, η ΑΕΚ Β’ επιβλήθηκε 3-1 του Αιγάλεω στο Σεραφίδειο, με σκόρερ τους Τζούντα Γκαρσία (37′), Κοσίδη (42′) και Μαχαίρα (65′). Ο Χοτζάλι πέτυχε στο 78′ το γκολ της τιμής για το «Σίτι».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο:

Παναχαϊκή-Καλαμάτα 0-2

ΟΦ Ιεράπετρας-Athens Kallithea FC 0-1

Ηρόδοτος-Ηλιούπολη 0-2

Χανιά-Επισκοπή 3-2

Ολυμπιακός Β΄-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κηφισιά-ΠΑΟ Ρουφ 4-1

ΑΕΚ Β΄-Αιγάλεω 3-1

ΡΕΠΟ: Προοδευτική

Για τον Α’ Όμιλο η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 2-0 του Ηρακλή Λάρισας στην AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2, και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Εκμεταλλευόμενη τη χθεσινή (5/4) ήττα του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού από τον Ηρακλή, η Αναγέννηση μείωσε σε εννέα βαθμούς τη διαφορά που τη χωρίζει από την κορυφή, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο (αφού έχει κάνει το ρεπό της για τον β΄ γύρο). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τέρματα των Αθανασιάδη (9΄) και Πολίτη (45΄).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου:

Θεσπρωτός-Μακεδονικός 1-1

Αλμωπός Αριδαίας-Παναθηναϊκός Β΄ 0-0

ΠΑΟΚ Β΄-Απόλλων Πόντου 1-1

ΠΟΤ Ηρακλής-Πανσερραϊκός 2-0

Ηρακλής Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-2

Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 7/4

Απόλλων Λάρισας-Βέροια 0-3 α.α.

ΡΕΠΟ: Διαγόρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ