Διαιτητές-ανέκδοτο και «στοιχηματζήδες» διασύρουν το ποδόσφαιρο – Ντροπή αυτό που γίνεται με τον Ολυμπιακό Β΄(pics+vids)

Διαιτητές-ανέκδοτο και «στοιχηματζήδες» διασύρουν το ποδόσφαιρο – Ντροπή αυτό που γίνεται με τον Ολυμπιακό Β΄(pics+vids)

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ένα κατ' εξακολούθηση «έγκλημα» λαμβάνει χώρα στη Super League 2 κατά του Ολυμπιακού Β.

Στο ίδιο έργο θεατές. Ένα ακόμα… ρεσιτάλ διαιτησίας στη Super League 2. Με το ίδιο «θύμα» κάθε φορά. Το ποδόσφαιρο και μόνον αυτό. Δυστυχώς οι… ανακαλύψεις στον μαγικό κόσμο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχουν σταματημό.

Στην Καλαμάτα σήμερα ο διαιτητής Μαλουτάς είδε (πιθανώς μόνο εκείνος) πέναλτι υπέρ της τοπικής ομάδας και του Χερόνιμο Μπαράλες από τον Μαυρουδή. Αυτό που είδε ξεκάθαρα όλη η Ελλάδα, ωστόσο, είναι πως ο Αργεντινός επιθετικός είναι εκείνος που κάνει επιθετικό φάουλ στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Β’.

Διαβάστε επίσης: Η πορτογαλική βάση του Μεντιλίμπαρ (vid)

Και με αυτή την «εφεύρεση» η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έφυγε, με το έτσι θέλω, ηττημένη από την Καλαμάτα με σκορ 1-0, για την 20η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Super League 2.

Αυτή η φάση προφανώς είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου. Ενός παγόβουνου που απειλεί να βυθίσει το ποδόσφαιρο στην ανυποληψία και τον βούρκο. Οι περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός Β’ έχει βιώσει την αδικία από την περασμένη σεζόν μέχρι και σήμερα είναι πάρα πολλές, μη μπορώντας κανείς πλέον να μιλήσει για μια απλή σύμπτωση. Εξάλλου, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, όπως λέει ο σοφός και αλάνθαστος λαός μας.

Πάντα στο «σημάδι» τους ο Ολυμπιακός Β’. Διαιτητές-ανέκδοτα που παίρνουν τη μία άδικη απόφαση μετά την άλλη κατά των «ερυθρόλευκων». Οι εχθρικές διαιτησίες που έχουν στόχο τους Πειραιώτες διαδέχονται η μία την άλλη. Και εξηγούμαστε με βίντεο και αποδείξεις.

26 Νοεμβρίου 2023: Αίσχη στον Ρέντη από το συνεργείο του Γιαννάκη

 Μια ματιά στο βίντεο της φάσης που δεν δόθηκε πέναλτι στους ερυθρόλευκους στο ματς με την Καλαμάτα τα λέει όλα.

Με ξεκάθαρο οπτικό πεδίο για τον διαιτητή Βλάχο (Ανατολικής Αττικής). Δεν είδε όμως ο άνθρωπος. Συμβαίνουν αυτά… Μόνο που συμβαίνουν σταθερά με τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα που με τη μαγκιά της εξαφάνισε το -10 πολύ γρήγορα, μην επιτρέποντας στα καλόπαιδα να συνεχίσουν να ελπίζουν σε υποβιβασμό της.

19 Δεκεμβρίου 2023: Τα… όργια στο «Ελ Πάσο»

Καλλιθέα και Ολυμπιακός Β’ διασταύρωναν τα ξίφη τους για την 7η αγωνιστική της Superleague 2. Ωστόσο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης «στιγματίστηκε» από τα τραγικά λάθη των διαιτητών. Τα όσα έγιναν στην Καλλιθέα εκείνο το απόγευμα της Δευτέρας, είναι πραγματικά αδιανόητα.

Αρχικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Κυνηγόπουλου ο οποίος είναι σε εμφανή θέση οφσάιντ. Σε μία φάση που δεν χρειάζεται ούτε ριπλέι για να το καταλάβεις. Και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ήρθε ένα ακόμη μεγαλύτερο… έγκλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά έφτασε στην ισοφάριση με ένα αυτογκόλ της Καλλιθέας, το οποίο ακυρώθηκε για… χέρι παίκτη του Ολυμπιακού Β’. Μόνο που το χέρι το έχει κάνει ο αμυντικός της Καλλιθέας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα. Απίθανα πράγματα και ακατανόητες αποφάσεις από διαιτητή και επόπτες.

Όπως είναι φυσικό κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσε να υπάρξει δεύτερο ημίχρονο.

6 Ιανουαρίου 2024: Το πέναλτι του Ολυμπιακού Β’ στο οποίο έκλεισε τα… μάτια ο ρέφερι Ντάουλας

Ο Ολυμπιακός Β΄ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Καλλιθέα στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Super League 2.

Μια αναμέτρηση ωστόσο η οποία θα μπορούσε να έχει διαφορετική κατάληξη αν ο ρέφερι Ντάουλας δεν είχε κλείσει τα… μάτια στην φάση του 65ου λεπτού.

Συγκεκριμένα, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ανδρούτσος, η μπάλα βρήκε ολοφάνερα στο χέρι του Λουκίνα μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να σηκώσει δικαιολογημένα θύελλα αντιδράσεων από την μεριά των γηπεδούχων.

27 Ιανουαρίου 2024: Το «χωράφι» και το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κωστούλα

Στον αγώνα Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Β’ στο ίδιο έργο θεατές της διαιτησίας με πεντακάθαρο πέναλτι να μην δίνεται στον Κωστούλα κι ενώ όλα αυτά συνέβαιναν σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο.

19 Φεβρουαρίου 2024: «Έπνιξαν» μαρς πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού Β’

Ο Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει το Αιγάλεω στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για την 19η αγωνιστική της Super League 2, με τον διαιτητή Μπεκιάρη στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης να κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών.

Όπως φαίνεται πεντακάθαρα στο παρακάτω βίντεο, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Παυλάκης, παίρνει αγκαλιά και πετάει στο έδαφος τον Κεϊτά, αλλά ο ρέφερι από την Κόρινθο κλείνει προκλητικά τα μάτια και δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ