ΑΕΚ Β’ – ΑΕΛ 3-3: Έσωσε τον βαθμό στο 93′ η Ένωση

ΑΕΚ Β’ – ΑΕΛ 3-3: Έσωσε τον βαθμό στο 93′ η Ένωση

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ΑΕΚ Β' και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλες (3-3) στο «Σεραφείδειο» για τα playoffs ανόδου της Super League 2.

Η ΑΕΚ Β’ έκοψε το τρίποντο στο 90+3′ κόντρα στην ΑΕΛ που έμεινε στους 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (3-3).

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό με τον Μαχαίρα, αλλά η ΑΕΛ ισοφάρισε πριν από το τέλος του ημιχρόνου με τον Παπαγεωργίου. Η Λάρισα έκανε την ανατροπή στο 57ο λεπτό με τον Πεντρόσο, αλλά η ΑΕΚ Β’ απάντησε λίγα λεπτά μετά με τον Ζίνι που ισοφάρισε σε 2-2 στο 75ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Δεν φτάνουν (μόνο) οι 2 νίκες στον Ολυμπιακό για το πλεονέκτημα- Τι σημαίνει το ματς της τελευταίας αγωνιστική με τη Φενέρ για την κατάταξη

Ωστόσο η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και θέλησε να μείνει κοντά στην κορυφή και ζωντανή στη μάχη της ανόδου, αφού πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Βλιώρα στο 86′, το οποίο δεν ήταν αρκετό για να της δώσει το τρίποντο. Η Ένωση ισοφάρισε με τον Τιεί που διαμόργωσε το τελικό 3-3 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για τα playoffs ανόδου της Super League 2.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας (64′ Παυλίδης), Λαμαράνα (64′ Ρουκουνάκης), Φοφανά (64′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος (74′ Τιέι), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης (58′ Σαμπανάτζοβιτς).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (70′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (84′ Γ. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Νίνο (58′ Κοσσονού), Πεντρόσο (84′ λ.τ Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Θωμαΐδης), Μαυριάς

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ