Παναθηναϊκός : Το δίλημμα για τον αριστερό μπακ φέρνει και νέο… δίλημμα (vid)

Παναθηναϊκός : Το δίλημμα για τον αριστερό μπακ φέρνει και νέο… δίλημμα (vid)

Ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος ψάχνουν για έναν αριστερό μπακ, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι τα κριτήρια τους πληροί ο 21χρονος Ισπανός Φραν Γκαρσία.

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση των Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ-χαφ. Από τη μία ο σοβαρός τραυματισμός του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και από την άλλη η απειρία του Βασίλη Ζαγαρίτη, ωθούν τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή στην αναζήτηση μίας έξτρα λύσης.

Όμως, η απάντηση στο ένα δίλημμα δημιουργεί ένα δεύτερο… Ο παίκτης ο οποίος θα έρθει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» θα είναι ένας ταλαντούχος, από το γεμάτο μπλοκάκι του Πογιάτος ή κάποιος έμπειρος, μία λύση μιας… χρήσης; Διότι στην πρώτη επιλογή, αυτομάτως θα περιοριστεί ο «χώρος» για έναν εκ των Χατζηθεοδωρίδη και Ζαγαρίτη. Και αυτό θα αντιτίθεται στην ατάκα του Ρόκα ότι «δεν θα κάνουμε μεταγραφή εκεί που έχουμε παιδιά από την ακαδημία».

Αντίθετα, με έναν αριστερό μπακ φτηνό και δευτεροκλασάτο, ο Πογιάτος θα έχει στη διάθεση του έναν παίκτη ο οποίος θα στέκεται αξιοπρεπώς, αλλά δεν θα «φράζει» τους Χατζηθεοδωρίδη και Ζαγαρίτη.

Η απορία λύνεται κατά μέρος με την εκτίμηση του Πογιάτος και του Ρόκα για τον Χατζηθεοδωρίδη και τον Ζαγαρίτη. Δεν αρκεί οι δύο παίκτες να είναι νεαροί Έλληνες, πρέπει να έχουν την εμπιστοσύνη των δύο Ισπανών. Να τους θεωρούν επαρκείς για να καλύψουν την αριστερή πλευρά. Αλλά αυτό είναι άγνωστο ακόμα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι ο Πογιάτος θέλει να δουλέψει με το υλικό του, πριν σχηματίσει ολοκληρωμένη γνώμη.

Στα υπόψη του Πογιάτος έχει τεθεί ο Φραν Γκαρσία, ο 21χρονος αριστερός μπακ της Καστίγια, της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πογιάτος τον ξέρει καλά, ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και θεωρείται μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ωστόσο, ο παίκτης έχει κρούσεις από τις μικρότερες κατηγορίες της Ισπανίας και σκέφτεται την παραμονή του στην Ιβηρική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ