Ολυμπιακός : Μόνο ο Ντίας μπορεί να στείλει τον Σεμέδο στο «Ντα Λουζ»

Ολυμπιακός : Μόνο ο Ντίας μπορεί να στείλει τον Σεμέδο στο «Ντα Λουζ»

Οι πορτογαλικές εφημερίδες δεν ξεχνούν να γράψουν σε καθημερινή βάση για τον Ρούμπεν Σεμέδο, παρότι η Μπενφίκα δεν έχει προσεγγίσει ούτε στο ελάχιστο τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού...

Στο σήριαλ της φετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου έχει εξελιχτεί το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο… Κάθε μέρα, μία από τις μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της Πορτογαλίας, θα γράψει ότι οι «αετοί» ετοιμάζουν πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Φυσικά, το φύλλο του Σαβάτου δεν αποτελεί εξαίρεση… Αυτή τη φορά ήταν η «Record» η οποία πήρε τη σκυτάλη των δημοσιευμάτων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο Ζόρζε Ζέσους επιμένει στη διοίκηση της Μπενφίκα για την απόκτηση του Σεμέδο, αφού τον θεωρεί ιδανικό για το πλάνο του. Ωστόσο, ναι μεν οι διοικούντες συμμερίζονται την άποψη του Ζέσους για τις αρετές του Σεμέδο, εντούτοις – με βάση το ρεπορτάζ – δεν θέλουν να πληρώσουν πολλά λεφτά για να τον αγοράσουν.

Είναι προφανές ότι υπό αυτές τις προϋποθέσεις, το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Σεμέδο είναι… δώρον άδωρον. Διότι ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να πουλήσει… κοψοχρονιά τον κορυφαίο στόπερ του, ούτε έχει ανάγκη τα χρήματα. Αντίθετα, η πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού και όπως έχετε διαβάσει στο «10», έχει πραγματοποιηθεί μία διερευνητική επικοινωνία.

Πρακτικά, μόνο με μία κίνηση ίσως να μεταβληθούν τα δεδομένα… Ποια είναι αυτή; Η πώληση του Ρούμπεν Ντίας στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 23χρονος Πορτογάλος αρέσει στον Πεπ Γκουαρδιόλα και αναμένεται να μετακομίσει στην Αγγλία, με αντίτιμο 55 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα ποσό που θα γεμίσει το ταμείο της Μπενφίκα.

Με γεμάτο «πορτοφόλι», δεν θα είναι εύκολο για τη διοίκηση της Μπενφίκα να αρνηθεί στον Ζόρζε Ζέσους τη μεταγραφή του Σεμέδο, που τη ζητάει τόσο επιτακτικά. Ειδικά όταν ο έμπειρος προπονητής συνηθίζει να εκφράζει δημοσίως τα παράπονα του και ενδέχεται να επηρεάσει τις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Συνεπώς, το συνετό για τον νυν πρόεδρο, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, θα ήταν να ικανοποιήσει τον Ζέσους για να αποφύγει τα απρόοπτα.

Ασφαλώς, αυτό το σενάριο έχει μαζεμένα αρκετά «αν». Όπως και όλη η ιστορία μέχρι τώρα. Όντως, η Μπενφίκα θέλει τον Σεμέδο. Προσέγγισε τον Ολυμπιακό και συζήτησε, αλλά η πρόταση της δεν κρίθηκε επαρκής. Και ο Σεμέδο δεν έχει πάρει κάποια απόφαση και περιμένει. Για την ώρα, ο 26χρονος αμυντικός παραμένει στον Πειραιά και η Μπενφίκα δεν προσφέρει αρκετά χρήματα για να δελεάσει τον Ολυμπιακό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ