Ολυμπιακός : Τα 7 βήματα των μεταγραφών, το «όχι» και για τον Σισέ και η φήμη έκπληξη

Ολυμπιακός : Τα 7 βήματα των μεταγραφών, το «όχι» και για τον Σισέ και η φήμη έκπληξη

Oι τελικές αποφάσεις του Ολυμπιακού στην ευθεία των μεταγραφών.

Σε ανοιχτή γραμμή ο Πέδρο Μαρτίνς με τη διοίκηση. Και όπως φαίνεται; Ο Ολυμπιακός έτοιμος να πατήσει το γκάζι σε αυτό το τελευταίο μεταγραφικό 4ήμερο.

Διάστημα που όπως φαίνεται μπορεί υπο προϋποθέσεις να «χωρέσουν» ως και 4 μεταγραφικές κινήσεις.

Ποια είναι τα δεδομένα;

1) Οι νταμπλούχοι είναι αποφασισμένοι να μην «χάσουν» κανέναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής. Σα, Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Σισέ έχουν προτάσεις. Ο Ολυμπιακός όμως δεν θέλει να παραχωρήσει κανέναν. Πριν από λίγη ώρα το τελευταίο «όχι» ακούστηκε για τον Σισέ. Στην Τραμπζονσπόρ. Πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς στα 9 εκατ ευρώ.

2) Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει διάθεση να δοθεί κάποιος στόπερ, ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να προχωρήσει τελικά και σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Αυτή η αναζήτηση… μπαίνει στο αρχείο. Σεμέδο, Μπα, Σισέ και Αβραάμ συνεχίζουν να έχουν την ευθύνη.

3) Ο στόχος είναι μίνιμουμ 3 μεταγραφές. Πρώτος ο Τιάγκο Σίλβα που δεν αποκλείεται να φτάσει στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα Παρασκευή (σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλία). Η απόκτηση του 27άχρονου μέσου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι δεδομένη. Όπως και η αποχώρηση του Καφού. Αυτή θα είναι και τελευταία αλλαγή στη μεσαία γραμμή που μοιάζει πραγματικά ισχυρή με Μπουχαλάκη, Καμαρά, Εμβιλά, Πέπε. Και τον Πορτογάλο που έρχεται.

4) Η δεύτερη κίνηση αφορά στον εξτρέμ. Αυτή τη στιγμή στο τραπέζι είναι δύο ονόματα. Ο Μπρούμα της Αϊντχόφεν και ο Ενκουντού της Μπεσίκτας. Πριν από λίγο ο Νίκος Κώτσης έγραψε αναλυτικά τι ισχύει στην υπόθεση.

5) Για τον αριστερό μπακ πρώτη επιλογή είναι ο Ματέους Ρέις. Θα γίνει αύριο μια τελική προσπάθεια για να πειστεί η Ρίο Άβε που πριν από λίγο υπέστη σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Μίλαν στα πέναλτι. Αν οι Πορτογάλοι επιμείνουν να αρνούνται την πρόταση του Ολυμπιακού; Ο Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ και ο Φρέντρικ Αντρε Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ ακολουθούν στη λίστα. Ο Νορβηγός προστέθηκε μόλις σήμερα. Σημειώστε πως ακόμη δεν έχει βρει ομάδα και ο Μιγκέλ Τράουκο που προτάθηκε ξανά. Ο Περουβιανός που κάποια στιγμή έφτασε πολύ κοντά στο λιμάνι.

6) Γενικότερα υπάρχει η αίσθηση πως ο Ολυμπιακός δουλεύει κάτι ακόμη. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως για επιθετικό. Έχει ενδιαφέρον να καταγράψουμε το όνομα του Τάσου Δώνη. Του 24άχρονου διεθνούς άσου που ανήκει στη Ρεμς. Προκύπτει μια παράξενη φημολογία τις τελευταίες ώρες.

7) Την ίδια στιγμή στη Κύπρο, μετά τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ υπάρχει μια νέα κινητοποίηση για τον Αλ Ταμάρι. Πριν από λίγο ραδιοφωνικός σταθμός στο Νησί αποκάλυψε πως ο Ιορδανός παίρνει μεταγραφή μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλλον στον Ολυμπιακό. Για 800.000 ευρώ. Ο Ταμάρι είναι κλασικός winger. Δεν είναι στη «βασική λίστα». Είναι αλήθεια όμως ότι ενδιαφέρει. Για να δούμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ