Παναθηναϊκός : Δεν θα πάει στο Ηράκλειο ούτε ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός : Δεν θα πάει στο Ηράκλειο ούτε ο Χουάνκαρ

Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Άλλη μία σημαντική απουσία καλείται να διαχειριστεί ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. Διότι εκτός από τους Αντονίτο, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Ιωαννίδη, εκτός πλάνων τέθηκε και ο Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ υποβλήθηκε σε μαγνητική το βράδυ της Πέμπτης. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ανησυχητικά, καθώς έδειξε τοπικό οίδημα στον υποκνημίδειο χωρίς όμως θλάση. Η αγωνιστική αποχή του υπολογίζεται σε μία εβδομάδα περίπου και κατά συνέπεια, δεν θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Ο Χουάνκαρ δεν είναι το μόνο πρόβλημα… Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Αντόνιο Σαβιέρ σε ένα σουτ αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό. Η πρώτη εξέταση ήταν «καθαρή», αλλά αργότερα σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Από εκεί και πέρα σε ατομικό πρόγραμμα παρέμειναν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης είναι ο Αντονίτο. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και διπλό. Το πρώτο μέρος μόνο ακολούθησαν οι Κουρμπέλης (συνέχισε με πρόγραμμα αποφόρτισης), Αγιούμπ (ακολούθως έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ