Παναθηναϊκός : Το σχέδιο για τους τρεις επιβαρυμένους

Παναθηναϊκός : Το σχέδιο για τους τρεις επιβαρυμένους

Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης και Μαουρίσιο έφυγαν με προβλήματα από το ΟΑΚΑ και οι «πράσινοι» θα τους διαχειριστούν με συγκεκριμένο τρόπο.

Συντηρητικά θα διαχειριστεί το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού τους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα από το ΟΑΚΑ την Κυριακή. Αυτοί είναι οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Δημήτρης Κουρμπέλης και Μαουρίσιο.

Ο Βιγιαφάνιες πόνεσε στον αριστερό οπίσθιαιο μηριαίο και αντικαταστάθηκε από τον Αγιούμπ, ενώ οι Κουρμπέλης και Μαουρίσιο ολοκλήρωσαν το ματς, αλλά ένιωθαν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Οι τρεις παίκτες δεν υποβλήθηκαν σε εξετάσεις τη Δευτέρα, αφού ο γιατρός του Παναθηναϊκού δεν το έκρινε απαραίτητο. Θα τους τσεκάρει ξανά την Τρίτη, πριν την έναρξη της προπόνησης και μόνο εάν συντρέχει λόγος, θα τους παραπέμψει για έλεγχο.

Με βάση τον προγραμματισμό, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης και Μαουρίσιο θα ακολουθήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη πρόγραμμα αποφόρτισης. Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι θα τεθούν την Πέμπτη, για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ