ΑΕΚ : Σε μία κλωστή το μέλλον του Καρέρα

ΑΕΚ : Σε μία κλωστή το μέλλον του Καρέρα

Δεν θα αποφασίσουν εν θερμώ στην ΑΕΚ για το μέλλον του Μάσιμο Καρέρα που είναι όμως με την πλάτη στον τοίχο μετά τη νέα τραγική εμφάνιση, κόντρα στον Βόλο. Βράζει ο κόσμος με τον Ιταλό.

Παγωμάρα επικρατεί στην ΑΕΚ μετά και τη νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Βόλο. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει την Ένωση στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας και ουσιαστικά εκτός πρωταθλήματος για ακόμη μία σεζόν.

Αυτή τη στιγμή, από την επίσημη ΑΕΚ δεν προκύπτει ακόμη κάτι σχετικά με το μέλλον του Μάσιμο Καρέρα και το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του από τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά λίγες μέρες όταν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον στήριξε και του έδωσε την ευκαιρία να αντιστρέψει την κατάσταση.

Κάτι που δεν συνέβη με την εικόνα της ομάδας να είναι όλο και χειρότερη. Πιθανότερο σενάριο φαντάζει η απομάκρυνσή του από τον πάγκο μιας και δείχνει πλέον να έχει χάσει την μπάλα ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να του δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στο ντέρμπι της 3ης Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που αξίζει πάντως να σημειωθεί, είναι και το ότι ο κόσμος της ομάδας βράζει με τον Καρέρα, ακόμη και για τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς που δείχνουν πως μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες, για τους ποδοσφαιριστές ακολουθεί ρεπό έξι ημερών και μένει να δούμε ποια απόφαση θα πάει η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ