Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «πετσοκόβουν» Σαββίδη για το ξεπούλημα Γιαννούλη: «Θα πουλήσει και το χορτάρι της Τούμπας»

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «πετσοκόβουν» Σαββίδη για το ξεπούλημα Γιαννούλη: «Θα πουλήσει και το χορτάρι της Τούμπας»

Αγριο κράξιμο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την πώληση Γιαννούλη και το ξεγύμνωμα του ρόστερ του Δικεφάλου.

Την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ προκαλεί το «ξεπούλημα» του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά να «κράζει» άγρια τη διοίκηση του συλλόγου στα social media.

Ο διεθνής μπακ, οπως διαβάσατε από to10.gr, πηγαίνει ως δανεικός στη Νόριτς. Μια εξέλιξη που δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατέκλυσαν τις «ασπρόμαυρες» σελίδες στα social media και τα «έχωσαν» στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ παράλληλα έβγαλαν στη… σέντρα τον Μάκη Γκαγκάτση και τους συν αυτώ.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για ξεπούλημα και ξεγύμνωμα της ομάδας, με τον κόσμο του Δικεφάλου να τα βάζει με τον Ιβάν Σαββίδη. «Από τότε που είπε ο Ιβάν απεριόριστο μπάτζετ έχει πουλήσει και το χορτάρι της Τούμπας», ανέφερε ένας από τους φίλους του ΠΑΟΚ, ενώ ένας άλλος έγραψε ότι σε λίγο ο Σαββίδης θα πουλήσει και τον Καλπαζίδη. «Ετσι όπως πάει ο Ρώσος θα πουλήσει και τον… ανιψιό».

«Ξεγύμνωμα της ομάδας», «δεν είχαμε δεξί μπακ, δεν θα έχουμε ούτε αριστερό τώρα», «ο Κυριάκος Κυριάκος θα παίζει χαφ και ο Γκαγκάτσης φορ», «ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ είναι για κλάματα», «στο -10 και πουλάει βασικό παίκτη. Δώσε σανό», «ο καλύτερος του Τσιμίκα, δανεικός στην Τσάμπιονσιπ. Καλή φάση», «Τι αξίας έμεινε ακόμα για ξεπούλημα; Τα δοκάρια;» και «υπομονή άλλα 30 χρόνια για να κάνουμε ξανά επανάσταση», ήταν μερικές από τις ατάκες των οπαδών του ΠΑΟΚ, που κατέκλυσαν τα social media.

Οι περισσότεροι φίλοι του Δικεφάλου εκφράζουν την οργή τους και την απογοήτευσή τους για τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για το γεγονός ότι τους κοροϊδεύει, τάζοντας τους… λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος το μόνο που κάνει είναι να πουλάει βασικούς παίκτες και να αφήνει την ομάδα χωρίς ποιοτικές λύσεις.

Ο κόσμος της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκφράζεται για μία ακόμα φορά ανοικτά κατά του Ιβάν Σαββίδη, του Μάκη Γκαγκάτση, του Κυριάκου Κυριάκου και των συν αυτώ, θεωρώντας τους όλους ως υπεύθυνους για την αγωνιστική κατρακύλα του ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που πριν από δύο χρόνια πήρε το νταμπλ, φέτος παραπαίει και σε κάθε παιχνίδι χρειάζεται την διαιτητική εύνοια για να κερδίσει. Ο κόσμος του Δικεφάλου βλέπει την ομάδα του να σέρνεται στον αγωνιστικό χώρο και εξοργίζεται με τη διαχείριση που γίνεται από τη διοίκηση…

Τα σχόλια είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό των οπαδών του ΠΑΟΚ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ