Ολυμπιακός : Πρώτα ο winger, στην κορυφή ο Ζοάο Βίκτορ

Ολυμπιακός : Πρώτα ο winger, στην κορυφή ο Ζοάο Βίκτορ

Ο Βραζιλιάνος της Βόλφσμπουργκ δυναμικά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Στην ευθεία της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός όπως φαίνεται είναι έτοιμος να διατηρήσει εκείνη την παράδοση που τον θέλει με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Μέχρι το τέλος.

Οι Ερυθρόλευκοι που ως την Κυριακή είχαν σχεδόν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε άλλες αφίξεις στο ρόστερ τους μετά από εκείνη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά που κατόπιν σχετικής επιθυμίας του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκονται ξανά στην αγορά.

Κοιτάζοντας όχι για μια αλλά για δύο κινήσεις. Για winger, αλλά και για δεξιό μπακ.

Τι λένε οι πληροφορίες; Ότι οι νταμπλούχοι έχουν βασική προτεραιότητα την απόκτηση του winger. Από εκεί θα ξεκινήσουν. Για αυτό μιλούν ήδη. Και όσο για τη λίστα των υποψηφίων; Αυτή τη στιγμή φέρεται στο νο 1 να είναι ο Βραζιλιάνος, Ζοάο Βίκτορ. Ο 26άχρονος άσος της Βόλφσμπουργκ, που ο ατζέντης του –ο Λέο Κορνατσίνι- ήταν προχθές στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στη λίστα βρίσκεται δεδομένα και ο Καμίλ Γκροσίτσκι. Υπάρχουν σίγουρα και άλλες 2-3 ιδιαίτερες περιπτώσεις που το τμήμα «σκάουτινγκ» έχει ξεχωρίσει από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ολυμπιακός όμως μοιάζει αυτή τη στιγμή να ασχολείται περισσότερο με τον ταχύτατο εξτρέμ των Γερμανών. Τον Ζαάο Βίκτορ που προσφέρεται ως δανεικός με οψιόν αγοράς αλλά και ως απευθείας μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος έχει σίγουρα αγωνιστικό ρυθμό (14 συμ, 3 γκολ, 4 ασίστ) φέτος. Μπορεί να προστεθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των Ερυθρόλευκων. Και όπως φαίνεται πρόκειται για μια υπόθεση που αν οι νταμπλούχοι το αποφασίσουν, θα ολοκληρωθεί με happy end.

Αν υποθέσουμε πως όντως πάμε προς μια τέτοια κατεύθυνση; Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι από το ρόστερ των Πειραιώτων θα υπάρξουν σίγουρα ως και 3 αποχωρήσεις μεσο-επιθετικών. Ο Μάξι Λοβέρα και ο Ούγκο Κάιπερς που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ίσως όμως και ο Χιλάλ Σουντανί που θέλει να βρει μια ομάδα με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής για να επιστρέψει και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Και σε ότι αφορά στον δεξιό μπακ; Εδώ θα πρέπει να έχουμε κατά νου πάντα μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια. Ο Ολυμπιακός ψάχνει και όπως επιβεβαιώνουν στην Πορτογαλία (Ριστόφσκι) συζητά και αυτή την περίπτωση ενίσχυσης. Δεν είναι όμως 100% ότι θα γίνει κάποια κίνηση. Διότι υπάρχει ο Ραφίνια. Διότι υπάρχει ο Ντρέγκερ.

Και βέβαια διότι ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του Θανάση Ανδρούτσου με τον Παναιτωλικό. Αν έρθει κάποιος, θα πρέπει να φύγει κάποιος. Ο Ραφίνια έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι. Ο Ανδρούτσος είδε τη μετοχή του να «ανεβαίνει» αισθητά μετά το χθεσινό. Οπότε εάν και εφόσον προσθήκη μπακ, θα σημαίνει κάτι για τον Ντρέγκερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ