Τα «φώτα» σε Λεωφόρο και Ριζούπολη

Τα «φώτα» σε Λεωφόρο και Ριζούπολη

Πρώτο πιάτο για τη 18η αγωνιστική της Super League με τρεις αναμετρήσεις να ανοίγουν το πρόγραμμα.

Από το Κύπελλο, στροφή ξανά στο πρωτάθλημα για τις ομάδες της Super League με τη 18η αγωνιστική να ξεκινά με τρία παιχνίδια το Σάββατο. Η κορύφωση το βράδυ της Κυριακής με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η αρχή γίνεται στις 15:00 με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται την ΑΕΛ και να θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά εξάδας αντίθετα με τους «βυσσινί» που ψάχνουν βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Παπαδόπουλος, Λουίς Φερνάντεθ και Μπαράλες επιστρέφουν στην αποστολή για τους Αρκάδες ενώ οι φιλοξενούμενοι θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Τζιανλούκα Φέστα που επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του.

Στις 17:15 ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Άρη στη Ριζούπολη και θέλει να δώσει συνέχεια στο διπλό επί της ΑΕΛ ενώ ο Άρης να επιστρέψει στις νίκες μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Τρεις απουσίες μετρά ο Απόλλων με τους Ιωαννίδη, Σλίβκα και Λισγάρα να είναι εκτός ενώ για τους «κίτρινους» δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι Μπεναλουάν και Ματίγια.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο και να αναζητεί για πρώτη φορά φέτος τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η ομάδα της Κρήτης που προέρχεται από ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα ψάξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να διατηρήσει την ίδια συνταγή που του έφερε τις νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια ενώ για τον ΟΦΗ οι παίκτες που αντιμετώπιζαν έντονη δυσφορία τις προηγούμενες μέρες προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και μπήκαν στην αποστολή για το ματς.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/1

15:00 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novasports 2

17:15 Απόλλων Σμύρνης – Άρης Novasports 1

19:30 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Novasports 2

Kυριακή 24/1

15:00 Ατρόμητος – Ολυμπιακός Novasports 1

17:15 Παναιτωλικός – Λαμία Novasports 3

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος Novasports 2

19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Novasports 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ