Παναθηναϊκός : Οι δοκιμές – έκπληξη του Μπόλονι για την ενδεκάδα

Παναθηναϊκός : Οι δοκιμές – έκπληξη του Μπόλονι για την ενδεκάδα

Ο Λάζλο Μπόλονι χρησιμοποίησε ως εξάρι τον Χατζηθεοδωρίδη και επανέφερε στην επίθεση τον Μακέντα.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης συγκεντρώνει πιθανότητες να φορέσει ξανά με φανέλα βασικού, αλλά μάλλον η επανεμφάνιση του θα τον φέρει σε έναν διαφορετικό ρόλο από τον γνώριμο του.

Διότι ο Λάζλο Μπόλονι τον δοκίμασε στην προπόνηση της Δευτέρας ως αμυντικό χαφ, προκειμένου να να αναπληρώσει τις απώλειες των Κουρμπέλη και Αλεξανδρόπουλου στον «άξονα».

Ο Χατζηθεοδωρίδης ήταν το «εξάρι» στην τριάδα της μεσαίας και τον πλαισίωναν οι Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες ως εσωτερικοί μέσοι.

Ο Βέλεθ επέστρεψε το κέντρο της άμυνας, ώστε να καλύψει την απουσία του Σένκεφελντ και να αποτελέσει τον παρτενέρ του Πούγγουρα. Ο Διούδης υπερασπίστηκε την εστία, ο Σάντσες αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ και ο Χουανκάρ ως αριστερός μπακ.

Στην επίθεση, ο Μπόλονι δοκίμασε δύο σχήματα. Στο πρώτο διατήρησε την τριάδα των Καμπετσή, Ιωαννίδη και Εμμανουηλίδη, δείχνοντας αποφασισμένος να επιμείνει στη ρέντα τους.

Ωστόσο, έχοντας τη σκέψη να φρεσκάρει την τριπλέτα, έβαλε τον Μακέντα στην κορυφή αντί του Ιωαννίδη και πήγε τον Καμπετσή στα άκρα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος θα εκτίσουν ποινές λόγω κίτρινων καρτών, ενώ οι Κουρμπέλης και Μπουζούκης είναι τραυματίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ