«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μακενγκό» (vid)

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μακενγκό» (vid)

Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα ο Ντρεοσί κινείται για τον δανεισμό του 22χρονου Γάλλου αμυντικού χαφ Ζαν Βίκτορ Μακενγκό.

Γάλλο ο οποίος παίζει στην Ιταλία προσπαθεί να φέρει στον Παναθηναϊκό ο Πιέρ Ντρεοσί! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trivenetogoal.it έχει αρχίσει συζητήσεις για τον 22χρονο αμυντικό χαφ, Ζαν Βίκτορ Μακενγκό, ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε.

Ο Μακενγκό εγκαταστάθηκε στο Ούντινε στις 5 Οκτωβρίου, με μεταγραφή από τη Νις. Όμως, δεν έχει καθιερωθεί στην Ουντινέζε έχοντας 5 συμμετοχές στη Serie Α με μόλις 67 λεπτά, καθώς και δύο γεμάτα παιχνίδια στο Κόπα Ιτάλια.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από έναν παίκτη στον «άξονα» και ο Ντρεοσί έχει επικεντρώσει στον Μακενγκό. Ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, όμως θα μπορούσε να παίξει δανεικός στον Παναθηναϊκό για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Μακενγκό είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας και ξεχώρισε στο Σαμπιονά με την Τουλούζ (21 συμμετοχές/2 γκολ) και με τη Νις (25 παιχνίδια). Στη Ligue 1 τον εντόπισαν οι σκάουτερ της Ουντινέζε και εισηγήθηκαν την απόκτηση του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ