Ο Μήτρογλου τρέλανε τις μετρήσεις, πήρε το… πιστόλι του και μπήκε στην αποστολή του Αρη!

Ο Μήτρογλου τρέλανε τις μετρήσεις, πήρε το… πιστόλι του και μπήκε στην αποστολή του Αρη!

Ο Ακης Μάντζιος είδε τον Μήτρογλου στις προπονήσεις, εντυπωσιάστηκε και τον συμπεριέλαβε αμέσως στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης!

Δεν έχει συμπληρώσει εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Μόλις την Τρίτη ανακοινώθηκε και έκανε την πρώτη του προπόνηση. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για τον Κώστα Μήτρογλου. Οπως έχει γράψει από την πρώτη στιγμή to10.gr, από άποψη φυσικής κατάστασης, ο Ελληνας επιθετικός, είναι έτοιμος να μπει και να παίξει. Ισως όχι για 90 λεπτά, αλλά είναι έτοιμος.

Αυτό είχε φανεί από τις μετρήσεις στα ιατρικά και εργομετρικά τεστ που υποβλήθηκε. Αλλά φάνηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και μέσα στο γήπεδο. Μόλις δύο προπονήσεις ήταν αρκετές. Εκει όπου o «πιστολέρο» έδειξε στον Ακη Μάντζιο ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Οχι κάποια στιγμή. Αμεσα. Από το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (30/01, 17:15) κιόλας.

Ο Μάντζιος δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Συμπεριέλαβε κανονικά στον πιο επιτυχημένο εν ενεργεία Ελληνα επιθετικό, πρώτο σκόρερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ελληνικές ομάδες και 2ο σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδος. Και ετοιμάζεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μανσίνι (θλάση), με τον Μάντζιο να επιλέγει τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ