Άρης : Απόντες με Παναιτωλικό Ιωάννου και Τζέγκο

Άρης : Απόντες με Παναιτωλικό Ιωάννου και Τζέγκο

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν την μια αγωνιστική της ποινής τους στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου.

Οι κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι Τζέιμς Τζέγκο και Νίκος Ιωάννου στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν οι τέταρτες. Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να στερηθεί των υπηρεσιών των δύο παικτών στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ακόμα, ο Ντάνιελ Μανσίνι ανέβασε ρυθμούς και συμμετείχε σε μέρος της σημερινής προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (04/02, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία και παιχνίδι κινητικότητας με μπάλα για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχυδύναμη και παιχνίδι μικρών χώρων με μπάλα για το δεύτερο γκρουπ) με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ρυθμό και να συμμετέχει σε κομμάτι της προπόνησης.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

* Οι Τζέιμς Τζέγκο και Νικόλας Ιωάννου, που αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ