ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης : Μείωσε σε 1-2 με όμορφο σουτ του Σιμάνσκι η ΑΕΚ (vids)

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης : Μείωσε σε 1-2 με όμορφο σουτ του Σιμάνσκι η ΑΕΚ (vids)

Η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με σκόρερ τον Σιμάνσκι και έβαλε ξανά στο παιχνίδι την Ένωση. Δείτε όλα τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου

Η ΑΕΚ βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα με δυο τέρματα, όμως κατάφερε να μειώσει σε 2-1 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν μόλις στο 16ο λεπτό με σκόρερ τον Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος με τη βοήθεια της τύχης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σουάρεθ μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-2 για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς με εντυπωσιακή κεφαλιά. Η ΑΕΚ όμως προσπάθησε να αντιδράσει πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και τα κατάφερε.

Πιο συγκεκριμένα, στο 40ο λεπτό η Ένωση βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σιμάνσκι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την όμορφη κάθετη πάσα του Τάνκοβιτς και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τσιφτσή για το 2-1, ξαναβάζοντας στο παιχνίδι την ομάδα του προτού πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Τα γκολ του Αστέρα: 

Δείτε το γκολ του Σιμάνσκι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ