ΑΕΚ : Όταν ξεκινάς από… 0-2 (vids)

ΑΕΚ : Όταν ξεκινάς από… 0-2 (vids)

Για ακόμη ένα ματς η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ και έφτασε τα πέντε σερί παιχνίδια που έχει το ίδιο, αρνητικό παθητικό. Επτά στα οκτώ τελευταία.

Απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να μένει στο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης σπαταλώντας πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για την ανατροπή αφού από νωρίς βρέθηκε να κυνηγά με 0-2. Για ακόμη μία φορά η επίθεση της Ένωσης βρέθηκε να παλεύει να νικήσει την άμυνά της, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ήταν το πέμπτο σερί ματς που η Ένωση δέχθηκε δύο γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και το έβδομο στα οκτώ τελευταία! Μόνο με τον ΟΦΗ κατάφερε να κρατήσει μηδέν παθητικό και στα άλλα επτά ματς, έχει δεχθεί από δύο γκολ στο καθένα.

Η αρχή έγινε από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με 2-2 για να ακολουθήσει η ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2. Στη συνέχεια υπήρξε η εξαίρεση με τη νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη (2-0) για να αρχίσει ένα σερί πέντε αγώνων με δέκα γκολ παθητικό στο σύνολο.

Ήττα με 2-1 στη ρεβάνς της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ήττα με 0-2 από τον Αρη στο ΟΑΚΑ, νίκη 4-2 με ανατροπή κόντρα στον Βόλο για το Κύπελλο και μετά το θρίλερ της Λάρισας. Εκεί που δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά και κινδύνεψε να χάσει τη νίκη ακόμη κι όταν προηγήθηκε με 3-2 στο 90′ αλλά είχε ήρωα τον Αθανασιάδη που έπιασε το πέναλτι του Ακούνια.

Για να έρθουμε στο σήμερα και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όπου πριν καν καταλάβει τι γίνεται, η Ένωση βρέθηκε στο 0-2 και κατάφερε τελικά με κόπο να φτάσει στο 2-2 και να πάρει έστω τον βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ